-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΡάδιοΛέσχη Καστοριάς: Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο βήμα της 

ΡάδιοΛέσχη Καστοριάς: Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο βήμα της 

Η επέκταση του δικτύου dmr στην Ελλάδα συνεχίζετε με γοργούς ρυθμούς ,ακόμη ένας κόμβος εγκατασταθηκε

, ένα νέο repeater “μπήκε¨στην περιοχή της Κοζάνης με χαρακτηριστικο SV2G στην συχνότητα 438937,5 ,το δίκτυο dmr plus είναι πλέον το μεγαλύτερο στην Ελλάδα .Και σίγουρα δεν θα σταματήσει εδώ.

Η κάλυψη του είναι στην δυτική μακεδονια ,στην θεσσαλία και σε κομμάτια της ηπείρου και την κεντρικής μακεδονιας,θέλουμε να παροτρύνουμε τους συνάδελφους από τις γύρω περιοχές να προσπαθησουν να συνδεθούν με το νέο dmr repeater για να δούμε την κάλυψη του όχι από χάρτες και προγράμματα αλλά με κεραίες και μηχανήματα και ξεχωριστές συνθήκες,θέλουμε σαν σύλλογος να ευχαριστήσουμε την RSF HELLAS ,ιδιαίτερα τον SV1EDZ,SV1KWC ,SV4LAD,SV2GQO και SV2ESV για την πολύτιμη βοήθεια τους χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πραγματικοτητα. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη για την κάλυψη της περιοχής μας και την διασύνδεση της με άλλες περιοχές της Ελλάδας τόσο σε ψηφιακό αλλά και σε αναλογικό επίπεδο.
Επειδή θέλουμε να δείχνουμε το έργο μας με πράξης και όχι με λόγια μείνετε συντονισμενοι για το επόμενο βήμα της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Για το Δ.Σ
SV2BXZ Φώτης Πρασσάς
Top
Enable Notifications OK No thanks