-
Αρχική > Απόψεις > Παρά τις εκκλήσεις ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ αφήνουν το Θέατρο Βουνού χωρίς νερό.

Παρά τις εκκλήσεις ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ αφήνουν το Θέατρο Βουνού χωρίς νερό.

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Καστοριάς  αφήνει τους συντελεστές των παραστάσεων αλλά και το κοινό που παρακολουθεί τις παραστάσεις στο θέατρο βουνού χωρίς

νερό.  Είναι απαράδεκτο  ένας χώρος όπως αυτός τον οποίον κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται διάφοροι θίασοι  και ηθοποιοί από όλη την Ελλάδα να μην έχουν στη διάθεση τους νερό για να πλυθούν , να πιούν ή ακόμα για την τουαλέτα τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους συντελεστές των παραγωγών αυτών που από νωρίς  στήνουν τις σκηνές, καλοκαιριάτικα καιμε  υψηλές θερμοκρασίες  οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε μια βρύση, πράγμα ιδιαίτερα απαραίτητο όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς.

Στο χώρο για να εξυπηρετηθούν υποτυπωδώς οι ανάγκες υπάρχουν δυο πλαστικές δεξαμενές , μια μικρή του δήμου και μια μεγαλύτερη του ΣΦΠ Καστοριάς που προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Ωστόσο όταν οι ανάγκες είναι μεγάλες δεν καλύπτεται η ζήτηση.

Για το λόγο αυτό τόσο υπηρεσίες του ίδιου του δήμου όσο και ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος (οι οποίοι επιθυμούν και για έναν ακόμα λόγο την ύπαρξη βρύσης καθώς θα είναι πιο εύκολο το πότισμα στα δέντρα που κατά καιρούς φυτεύουν στην περιοχή) έχουν ενοχλήσει το Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ αλλά ουδείς επιθυμεί να δώσει λύση προτιμώντας να δυσφημίζεται η πόλη μας για τις ανύπαρκτες υποδομές της.

Για ποιο λόγο κύριε Δήμαρχε και  πρόεδρε της ΔΕΥΑΚ δεν προχωράτε στη υλοποίηση ενός τόσο μικρού έργου που προκαλεί αλγεινή εντύπωση σ’ όσους χρησιμοποιούν το χώρο και στέλνετε στον κάδο των αχρήστων τα αιτήματα τόσο των αρμόδιων υπηρεσιών σας όσο και των πολιτών της περιοχής;

Επίσης θα επιθυμούσαμε και μια απάντηση για το ποιος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα του χώρου μετά το πέρας των παραστάσεων.

Χ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks