-
Αρχική > Πολιτισμός > Απόζαρι Ξεχωριστή η 18η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού(φωτογραφίες )

Απόζαρι Ξεχωριστή η 18η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού(φωτογραφίες )

 Δεύτερη ημέρα των εκδηλωσεων :Μεγάλη γκάμα πολιτιστικών δρώμενων από τον σύλλογο Απόζαρι

Δώρα Κωτσοπούλου

Τη 18η  γιορτή καστοριανού ψαριού πραγματοποίησε και φέτος ο  πολιτιστικός σύλλογος Απόζαρι. Οι τριήμερες εκδηλώσεις  που έλαβαν χώρα στην πλατεία της περιοχής ξεκίνησαν την  Παρασκευή  20 Ιουλίου  και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Περιελάμβαναν μια πλούσια γκάμα πολιτιστικών δρώμενων όπως,  περιήγηση στην βορεινή πλευρά της λίμνης με το ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΡΑΒΙ της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ του Δήμου Καστοριάς και με σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καστοριάς.

Επίσκεψη και ξενάγηση στον βυζαντινό ναό των Αγίων Αναργύρων και στην γύρω περιοχή του ΑΠΟΖΑΡΙ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς. Αφετηρία, συναυλίες, αλλά και ενημέρωση από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς για το εθελοντικό πρόγραμμα <<ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ>>, στην Πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ από την κ.Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου .

Διαγωνισμός στην Βόρεια Παραλία με καστοριανά καράβια αφιερωμένος στην διάσωση της τέχνης κατασκευής του καστοριανού καραβιού με την υποστήριξη του Ιστιοπλοικού ομίλου Καστοριάς και λαϊκή βραδιά με την καστοριανή κομπανί

 

 

             

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks