-
Αρχική > Πολιτισμός > Τις πύλες του έκλεισε το 40ο River party(ρεπορτάζ φωτογραφίες βίντεο )

Τις πύλες του έκλεισε το 40ο River party(ρεπορτάζ φωτογραφίες βίντεο )

     Το 40ο River party αποτέλεσε αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού!

 Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 Ήταν πόλος έλξης πολλών επισκεπτών που κατέκλυσαν το Νεστόριο Καστοριάς την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Για πέντε ημέρες και νύχτες, η ελληνική πολιτιστική παράδοση και η σύγχρονη δημιουργία αντάμωσαν με την υπέροχη φύση, προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες συγκλονιστικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και μαγευτικές αναμνήσεις.

Το River party, δεν αφορά μόνο το δήμο Νεστορίου, αλλά προβάλλει όλο το νομό Καστοριάς, καθώς συμβάλει σημαντικά στον κεντρικό στόχο του νομού μας που, εκτός των οικονομικών δραστηριοτήτων, είναι και η τουριστική ανάπτυξη. Επιπλέον, ο θεσμός πέρα από αυτά, προσφέρει και μια καλώς εννοούμενη ψυχαγωγία στους πολίτες, τόσο του νομού Καστοριάς, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι η 40χρονη διαδρομή του river party είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που το καταξίωσε στην συνείδηση των θαυμαστών του, οι οποίοι συνεπείς με το ραντεβού τους, συναντιούνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στις όχθες του Αλιάκμονα για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Τέλος το άρωμα του River party, που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους που ακολουθούν τους γνώριμους ρυθμούς του κεφιού και της ξεγνοιασιάς, δεν σβήνει με το τέλος των εκδηλώσεων αλλά παραμένει άσβεστο ως το επόμενο καλοκαίρι…

Top
Enable Notifications OK No thanks