-
Αρχική > Παραπολιτικά > Κλεισούρα: Επίθεση άνευ ουσίας για την τήρηση του πρωτοκόλλου

Κλεισούρα: Επίθεση άνευ ουσίας για την τήρηση του πρωτοκόλλου

Πολλά ήταν τα ευτράπελα και τα παράδοξα που συνέβησαν στη διάρκεια της ετήσιας  γιορτής των απανταχού  Κλεισουριέων,

ωστόσο εμείς θα σταθούμε στο γεγονός  επίθεσης  του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, κ Τόμου στον πρόεδρο του  συλλόγου Κλεισουριέων,  Δάρβαρης.

Ο κ. Τόμου  μέσα από το βήμα της εκδήλωσης  στον χαιρετισμό του αντί να ευχαριστήσει τον σύλλογο που τόσα χρόνια διατηρεί αναλλοίωτο το έθιμο της ετήσιας συνάντησης  των Κλεισουριέων ,  έθιμο σύσφιξης και πολιτισμού, επιτέθηκε λεκτικά στον πρόεδρο του συλλόγου  λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας μαλώσω, γιατί δεν τηρήσατε το πρωτόκολλο. Καλέσατε πρώτα τον κ. Αδαμόπουλο για χαιρετισμό και μετά εμένα, ενώ ήμουν πιο νωρίς εδώ. Είμαι πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και εκπρόσωπο τον Δήμο. Μάλλον κάποιος σας είπε να το κάνετε».

Μια επίθεση άνευ ουσίας από έναν πολιτικό , στη συγκεκριμένη περίπτωση  υπερόπτη, που πρώτα έβαλε την πολιτική του υπόσταση και μετά το καλό του χωριού .

Ο  κ Τόμου δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο κόσμος απηύδησε από την αδράνεια των πολιτικών και ειδικά από αυτούς που διακατέχονται από υπεροπτισμό  και μισαλλοδοξία και αποζητά πλέον έργο .

Ας  επαναπροσδιορίσουμε λοιπόν  κάποιες αξίες που έχουν ισοπεδωθεί στο βωμό των συμφερόντων και των φιλοδοξιών και ας ενδιαφερθούμε κι ευαισθητοποιηθούμε για τα προβλήματα  που βιώνουν οι συμπολίτες  μας, ειδικά  σε μια πολιτιστική, πολιτισμική και επιτυχημένη γιορτή με  πολύ κόσμο που  δεν χωράνε  πρωτοκόλλα , εγωισμοί και  γκρίνιες για τη σειρά προσφώνησης.

Ο παρατηρητής

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks