-
Αρχική > Αθλητικά > Το ταξίδι της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2  ξεκίνησε σήμερα η ανδρική  ομάδα  Μπάσκετ (φωτογραφίες βίντεο )

Το ταξίδι της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2  ξεκίνησε σήμερα η ανδρική  ομάδα  Μπάσκετ (φωτογραφίες βίντεο )

 Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για την νέα αγωνιστική σαιζόν του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας

 στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έπειτα από την εξαιρετική περσινή της  παρουσία για πρώτη φορά στην ιστορία της η   ανδρική ομάδα της Καστοριάς ξεκίνησε σήμερα αργά το απόγευμα το ταξίδι της

Ρεπορτάζ  Κυριακή Νιάνιου.

 

 Στην πρώτη συνάντηση το παρών έδωσαν όλα τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αλλά και οι λίγοι αθλητές που έμειναν από το περσινό ρόστερ το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί .

Τους καλαθοσφαιριστές  και τον καινούριο προπονητή  κ. Νίκο  Καραγιάννη , καλωσόρισε  ο πρόεδρος του ΑΣ  Καστοριάς κ. Ναούμ  Δίτσιος καθώς και τα υπόλοιπα μέλη  του αθλητικού συλλόγου οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά φυσικά με επιτυχίες .

 Δηλώσεις  έκανε ο νέος προπονητής  του ΑΣ κ. Καραγιάννης που αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 το οποίο  γνωρίζει πάρα πολύ καλά και  έχει συνδέσει  το όνομα του με επιτυχία και φυσικά διακρίσεις.

Για μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα ανεβάσει τον πήχη ψηλά έκανε λόγο  ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς  κ. Ναούμ Δίτσιος  ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου και την φετεινή αγωνιστική σαιζόν .Αναφορά ωστόσο έκανε ο πρόεδρος και για την κατασκευή του νέου κλειστού  γυμναστηρίου για το οποίο δεν υπάρχει μεχρι στιγμής όπως τουλάχιστον τόνισε και ο ίδιος καμία εξέλιξη.

 

 

 

 

 

https://youtu.be/vU9YRn30kR0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks