-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σήμερα το γεγονός του καλοκαιριού το 2ο Fashion Gala στην ΕΔΗΚΑ

Σήμερα το γεγονός του καλοκαιριού το 2ο Fashion Gala στην ΕΔΗΚΑ

, ο Παναγιώτης Ιντζίδης, παρουσιάζει την Κυριακή το απόγευμα με μεγάλες προσδοκίες και πολλή αισιοδοξία το 2ο Fashion Gala.

  Θα συναντηθούν η δημιουργία, η ποιότητα, το στυλ και το desig

Mετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Fashion Gala μια εκδήλωση έκπληξη που έλαβε χώρα πέρσι τέτοιο καιρό στον προαύλειο χώρο του Ενδυματολογικού Μουσείο Καστοριάς, ο Παναγιώτης Ιντζίδης, παρουσιάζει την Κυριακή το απόγευμα με μεγάλες προσδοκίες και πολλή αισιοδοξία το 2ο Fashion Gala. 

 Θεοδώρα Κωτσοπούλου 

 Στο διαμορφωμένο χώρο της ΕΔΗΚΑ θα αναδεχθούν η δημιουργία η ποιότητα το στυλ και το design. Πρωτότυπες και καινοτόμες δημιουργίες που μόνο ο δικός μας ΠΑΝΑΣ ξέρει να υλοποίει οι οποίες θα εντυπωσιάσουν το πλήθος των παρευρισκομένων με έναν πυρήνα έμπνευσης και δημιουργίας που τον διακατέχει .

 Συναντήσαμε το Παναγιώτη στον χώρο της ΕΔΗΚΑ να ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός . Ο ίδιος μας μίλησε για το τι Περιλαμβάνει το 2ο Fashion Gala.

 Βασικά δεσπόζουν επί το πλείστον ρούχα από ύφασμα. Φυσικά δε λέμε όχι και στα γούνινα ΠΑΛΤΆ.

 Πρόκειται σύμφωνα με τον ίδιο, για τη χειμερινή κολεξιόν όπου θα αναδεχθούν εντυπωσιακές βραδινές δημιουργίες. ” Η νέα κολεξιόν θα απαρτίζεται από καινούρια αλλά και κλασικά κομμάτια. Ο δημιουργός επιδιώκει να κάνει την γυναίκα πιο κομψή, πιο διαφορετική. Με απλές κλασικές γραμμές για όλα τα γούστα, για όλα τα μεγέθη για όλες τις ηλικίες”.

 Ερωτιθής για το πώς νιώθει που δημιουργεί για το ωραίο φίλο απάντησε με  αφοπλιστικό τρόπο που πάντα σε κερδίζει ότι είναι ένα ωραίο συναίσθημα να δημιουργείς γενικά, όμως πιστεύει ότι στο γυναικείο τομέα υπάρχουν πιο πολλά ανοίγματα ενώ στα ανδρικά είναι πιο περιορισμένα.

Στη γυναίκα, ενημέρωσε μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι, το φόρεμα, την τουαλέτα και είναι πιο δραστήρια. Δήλωσε μάλιστα πως απελευθερώνεται μέσα από τη δημιουργία, πρώτα από όλα. Κάθε ρούχο είναι για αυτόν διαφορετική ψυχολογία.

Το χρώμα πάντως που δεσπόζει στις δημιουργίες του είναι το μπλε, χρώμα που αντιπροσωπεύει το κύρος, το μεγαλείο και αρκετά ρούχα έχουν το μπλε χρώμα που είναι η αδυναμία του.

 Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρώτο ρούχο που δημιούργησε ήταν το 2014, μια τουαλέτα για την όπερα.

 Τέλος ο Παναγιώτης δεν παρέλειψε να καλέσει όλες τις γυναίκες να έρθουν, όπως χαρακτηριστικά είπε να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, να μην μένουν στο κατεστημένο, να τα δουν όλα, να βοηθήσουν με την παρουσία τους στην Καστοριά νέους ανθρώπους που ξεκινάνε με όρεξη, δημιουργία και διάθεση προσφοράς προς τη γυναίκα της Καστοριάς και όχι μόνο. Να στηρίξουν όλους τους νέους για να υπάρξει και η ανάλογη επιτυχία.

Top
Enable Notifications OK No thanks