-
Αρχική > Απόψεις > Σοβαρότης Μηδέν Από Πολιτικούς Του Τόπου Μας …

Σοβαρότης Μηδέν Από Πολιτικούς Του Τόπου Μας …

Καμία πλέον σοβαρότητα δεν φαίνεται να έχει απομείνει σε μεγάλο μέρος του τοπικού πολιτικού δυναμικού, όπως διαφαίνεται μέσα από τις κινήσεις τους.

Εκτός από το φαινόμενο των «γυρο-πανηγυράκιδων» , όπου χορτάσαμε να βλέπουμε άγνωστους αρχοντογεννημένους να γυροβολάνε στα χωριά και τα πανηγύρια προσπαθώντας να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, επανήλθε στο προσκήνιο ο τύπος του «έστω ένα λεπτό δημοσιότητα».

Πρόκειται για αιρετούς, κυρίως πρώην αντιδημάρχους της ομάδος Αγγελή, οι οποίοι παλεύουν να κερδίσουν κάποια δευτερόλεπτα δημοσιότητας και προσοχής στην κοινωνία της Καστοριάς, με σκοπό να »μην ξεχαστούν».

Μη έχοντας όμως κάτι ουσιαστικό να πουν, να προσφέρουν και να επιδείξουν, τρέχουν και παρακαλούν για μια φώτο με κάποιο γνωστό πρόσωπο του θεάματος ή της πολιτικής, ακόμα και αντίπαλων παρατάξεων, ευτελίζοντας έτσι τον εαυτό τους.

Άλλες φορές, κάποιοι από αυτούς ενώ κατακρίνουν και ξορκίζουν την όποια ανάμειξη τους , αναζητούν δημοσιότητα είτε στέλνοντας «καυτές» επιστολές,  είτε αυτοχρίζοντας εαυτούς τους υποψηφίους για επιτροπές και νομικά πρόσωπα, είτε αναλαμβάνοντας ρόλο υποκινητή για δημιουργία νέας ομάδας ή νέου δημάρχου,  είτε απλά  κάνοντας κριτική επί παντός επιστητού.

Ήρθε όμως η ώρα να σοβαρευτούμε. Και αν δεν μπορούν αυτοί, ας το κάνουμε εμείς με την ψήφο μας στις ερχόμενες εκλογές για να τους δείξουμε πώς δεν μας χρειάζονται πια…

Ο παρατηρητής

Top
Enable Notifications OK No thanks