-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Μην ξεχάσετε την ομπρέλα – Δείτε που θα βρέξει

Καιρός: Μην ξεχάσετε την ομπρέλα – Δείτε που θα βρέξει

Ο Καιρός  φέρνει και σήμερα βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας. Βροχές δεν αποκλείεται να πέσουν και στην Αττική. Το θερμόμετρο πέφτει τη νύχτα και νωρίς το πρωί αισθητά.

Ο καιρός για σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Βελτίωση τη νύχτα. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο πίκα 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και στα ορεινά της Πελοποννήσου πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 22 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 24 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 12-09-2018

Καιρός: στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: στα δυτικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και Βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες Διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks