-
Αρχική > Πολιτισμός > Ξεκίνησαν τα τμήματα του ελπχ ΟΡΜΟΣ

Ξεκίνησαν τα τμήματα του ελπχ ΟΡΜΟΣ

Με τα τμήματα παραδοσιακού χορού, ενηλίκων και παιδικών, και κεντρικό σύνθημα «έμπα στο χορό

Δώρα Κωτσοπούλου

»ξεκίνησε τις δραστηριότητες του για την φετινή χρονιά το Εργαστήρι Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού ΟΡΜΟΣ Καστοριάς.

Ο νεότερος από τους συλλόγους της πόλης μας, αλλά αδιαμφισβήτητα από τους πιο δραστήριους σε όλους τους τομείς, έχει σχεδιάσει πολλά και ποικίλα τμήματα με σκοπό αφενός την διάσωση και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και την γενικότερη ανύψωση του πνευματικού επιπέδου στην περιοχή μας.

Έτσι, πέρα από τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα (αρχαρίων, ενδιάμεσο και προχωρημένο για ενήλικες, προπαιδικό και παιδικό για τα παιδιά), το ΔΣ του ελπχ ΟΡΜΟΣ αποφάσισε την δημιουργία τμήματος παραδοσιακής  χορωδίας, κρουστών και εργαστηρίου τοπικής λαογραφίας για τη νέα χρονιά.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των φίλων και μελών του θα συνεχίσουν την λειτουργία τους τα τμήματα Latin(για όλα τα επίπεδα και ηλικίες), Capoeira (για ενήλικες και εφήβους) και BellyDance(όλων των επιπέδων) ενώ θα ξεκινήσει και πρόγραμμα Zumba(για παιδάκια και εφήβους).

Παράλληλα, όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του ελπχ ΟΡΜΟΣ κ. Μπινιάκος Μιχάλης, ‘’ο σύλλογος θα συνεχίσει με τον ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την προσφορά του σε διάφορες δράσεις κοινωνικού, εθελοντικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο μας, ο ρόλος των πολιτιστικών σωματείων αποκτά ποικίλο περιεχόμενο και το ελπχ ΟΡΜΟΣ αποδέχεται με χαρά τις σύγχρονες προκλήσεις βοηθώντας όπου και όπως μπορεί».

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα του ελπχ ΟΡΜΟΣ μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6932917730, 6941550711, 6974991282 ή να ενημερώνεστε από την σελίδακαι την ομάδα του συλλόγου στο facebook.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks