-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη για την επίλυση αγροτικών προβλημάτων της περιφέρειας.

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη για την επίλυση αγροτικών προβλημάτων της περιφέρειας.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη είχε χθες στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη είχε χθες στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Στη συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, καθώς υπάρχει αμφότερη εκτίμηση και από τις δυο πλευρές, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως η υλοποίηση εγγειοβελτιωτικών, αρδευτικών και μια σειρά ακόμη έργων. Επίσης στην ατζέντα των συζητήσεων δεν έλειψαν και τα θέματα που αφορούν γενικότερα τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που βιώνει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Τελιγιορίδου υποσχέθηκε το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτεί την Περιφέρεια και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, για τη δρομολόγηση των έργων που χρειάζονται.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης η Υφυπουργός, δίνει ιδιαίτερη βαρύτατα στην εξεύρεση επίλυσης των ζητημάτων της περιοχής .

Επιπλέον επιδιώκει να σταθεί αρωγός στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό χώρο της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της .

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks