-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΚΙΝΑΛ: Παρουσιάστηκε από τον Βουλευτή Ν. Λαρίσης κ. Μπαργιώτα παρουσία φίλων και μελών του το «Σχέδιο Ελλάδα» 

ΚΙΝΑΛ: Παρουσιάστηκε από τον Βουλευτή Ν. Λαρίσης κ. Μπαργιώτα παρουσία φίλων και μελών του το «Σχέδιο Ελλάδα» 

Xθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων του Νομού μας στο Ε.Β.Ε. Καστοριάς του κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής

·   αποτελούμενο από τον Βουλευτή Ν. Λαρίσης κου Μπαργιώτα Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα κο Αναστασίου Θωμά και μέλη της Ν.Ε. και παρόντες :

Πρόεδρο ΕΒΕ κο Καραταγλίδη Χ, Αντιπρόεδρο κο Μπαλλή Α, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Γούνας κο Γκιάτα Φ, πρόεδρο του Συνδ. Γουν. Ο Προφήτης Ηλίας κο Κορεντσίδη Ι, Πρόεδρο και Γραμματέα του Ε.Κ.Κ.  κοι Μαλέας Γ. και Παπανδρέου Αθ. και συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση και το μέλλον του επιχειρείν και της απασχόλησης στο Νομό μας.

·         Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Μακεδονικό Μουσείο με το ισχυρό μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονία και ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι περήφανος για τη  συμφωνία των Πρεσπών.

·         Στην πολιτική ομιλία, παρουσία φίλων και μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσιάστηκε το «Σχέδιο Ελλάδα» το οποίο αποτελεί το όραμα του Κινήματος για την πατρίδα μας βασιζόμενο στην ανάπτυξη και όχι στην υπερφορολόγηση και ειδικά για τη Βόρειο Ελλάδα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. αντίστοιχο με τα Μεσογειακά Προγράμματα.

Για να μπορέσουμε όμως να προσελκύσουμε επενδύσεις και να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται ριζική αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται αλλαγή στο κράτος, αλλαγή στη φορολογία, ισχυρά κίνητρα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αλλά και στους νέους start uppers για να χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία.

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

   ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks