-
Αρχική > Παραπολιτικά > Ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Καστοριάς με άρωμα αντιδημάρχων!

Ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Καστοριάς με άρωμα αντιδημάρχων!

Λίγες μέρες μόνο μετά την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων στο Δήμο Καστοριάς, δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την θέση ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου.

Μια θέση η οποία έχει παραμείνει κενή για περίπου ένα χρόνο έρχεται τώρα να καλυφθεί, με τελείως διαφορετική ειδικότητα, και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμαρχο μέχρι την ημέρα των εκλογών, δηλαδή για περίπου 5-6 μήνες μόνο.

Το εύλογο ερώτημα γιατί τόσο καιρό δεν ενδιαφέρθηκε ο δήμαρχος να την καλύψει και να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του ειδικού συμβούλου “επ’ ωφελεία του κοινού καλού” δεν έχει απαντηθεί ακόμα.Η δε χρονική στιγμή της ανακοίνωσης και η σύνδεση της με την αλλαγή αντιδημάρχων δημιουργεί επιπλέον υπόνοιες για κάτι περίεργο στην όλη ιστορία.

Για μερικούς που γνωρίζουν λεπτομέρειες εκ των έσω στο Σκαπέρδειο Μέγαρο, η προκήρυξη αυτή ειδικού συμβούλου χαρακτηρίζεται ως φωτογραφική και σχετίζεται με το οικογενειακό περιβάλλον δημοτικού συμβούλου της ομάδας Αγγελή, που παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου, έμεινε έξω στην τελευταία μοιρασιά των αντιδημάρχων.

Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, και για παράδειγμα στην θέση πάει συγγενής κάποιου δημοτικού συμβούλου η πρώην/νυν αντιδημάρχου της ομάδος Αγγελή, θα είμαστε, σαν δημότες και σαν τοπική κοινωνία, στο ίδιο έργο θεατές: αλισβερίσι αντιμισθιών σε υπεύθυνες θέσεις και αποτέλεσμα μηδέν…

Ο Παρατηρητής

Top
Enable Notifications OK No thanks