-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης από τις 26 Σεπτεμβρίου εως 2 Οκτωβρίου χτυπά στο Άργος Ορεστικό

Η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης από τις 26 Σεπτεμβρίου εως 2 Οκτωβρίου χτυπά στο Άργος Ορεστικό

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες  της Εμποροπανήγυρης του  Άργους Ορεστικού

θεοδώρα Κωτοπούλου

 

   Τις πύλες της ανοίγει στο κοινό στις 26 Σεπτεμβρίου η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τα νέα  ευρωπαϊκά πρότυπα με ριζικές αλλαγές στον χώρο των περιπτέρων και αναβαθμισμένες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Διεκδικεί  την πρωτιά στα πανηγύρια 

Χάρη στις ανιδιοτελείς και άοκνες προσπάθειες των διοικήσεων του Δήμου Άργους Ορεστικού όλα αυτά τα χρόνια, το πανηγύρι έχει καταφέρει να καταστεί ένα από τα πιο δημοφιλή και οργανωμένα πολιτιστικά και εμπορικά της Ελλάδος με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού κουβαλά μια μακραίωνη ιστορία, που χάνεται στο βάθος των καιρών. Μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια πριν και παρόλα αυτά, κατάφερε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να επιβιώσει. Και φέτος υπόσχεται ένα μοναδικό διάλειμμα από την καθημερινότητα κόντρα στη μιζέρια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, που περιμένουν εναγωνίως οι φίλοι της εμποροπανήγυρης.

Διεκδικώντας την πρωτιά στα πανηγύρια μαζί με την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα, συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό εμπόρων αλλά και επισκεπτών , ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι  φέτος συμμετέχει ένας μεγάλος αριθμός νέων εκθετών  – εμπόρων βιοτεχνών.

Αναβαθμισμένες οι υπηρεσίες

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο που συμβάλει  στην αναβάθμιση της έμπορο πανήγυρης είναι και το γεγονός ότι έχει αλλάξει ριζικά η χωροθέτηση των περιπτέρων – παραπηγμάτων για την έκθεση προϊόντων και την ομαλότερη κίνηση και ασφάλεια των επισκεπτών. Οι νέες, σύγχρονες, ιδιόκτητες κατασκευές των περιπτέρων σε συνδυασμό με το υψηλών προδιαγραφών λούνα παρκ που θα κερδίσουν την καρδιά  των μικρών επισκεπτών, δίνουν άλλη δυναμική σ’ ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα της χώρας.

Αναβαθμισμένες θα είναι και οι υπηρεσίες υγιεινής με τουαλέτες, νιπτήρες και μπάνια με μόνιμο ζεστό νερό για τους εκθέτες καθώς και ενός μεγάλου αριθμού χημικών τουαλετών για τους επισκέπτες.

Όσον αφορά τώρα στο θέμα της πυρασφαλείας,  να τονιστεί ότι υπάρχει μόνιμη δύναμη τόσο της αστυνομίας και της πυροσβεστικής όσο και των πρώτων βοηθειών.

                                                           Η κρίση δεν άγγιξε το πανηγύρι

Κάλεσμα απευθύνει ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καθώς και  σε όλους τους τοπικούς και μη, εκθέτες σε συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο να εκθέσουν τα προϊόντα τους, διότι όπως χαρακτηριστικά είπε, « πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βγούμε αλώβητοι από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας». Δεν παρέλειψε να καλέσει και όλα τα παιδιά να έρθουν να απολαύσουν ένα  σύγχρονο και ασφαλές λούνα παρκ.

Πάντως ένα είναι σίγουρο: η  Ποικιλία  των προϊόντων η  άφθονη ψυχαγωγία και πλούσια εδέσματα στις δεκάδες ψησταριές μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, καθώς επίσης  και οι χαμηλές τιμές που εξακολουθούν να υφίστανται αποτελούν το συντριπτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης διοργάνωσης που αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks