-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Βροχές με… υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη.

Καιρός: Βροχές με… υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη.

Αίθριος ο καιρός αύριο, Πέμπτη 04.10.2018, με κατά τόπους βροχές αλλά την θερμοκρασία… ψηλά, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά θα «δώσει» ο καιρός αύριο, Πέμπτη 04.10.2018, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα

Αττική

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις. Λίγες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια.Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές νωρίς το πρωί. Η ορατότητα θα είναι πρόσκαιρα περιορισμένη.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Τοπικές ομίχλες τις πρώτες πρωινές ώρες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα στην ήπειρο και τη δυτική στέρεα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες.Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο Ξ με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αρχικά αίθριος και από το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 21 έως έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες αυξημένες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks