-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ξεκίνησαν τα προεκλογικά όργανα :To ΚΙΝ.ΑΛ. Δυτ. Μακεδονίας στηρίζει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Ξεκίνησαν τα προεκλογικά όργανα :To ΚΙΝ.ΑΛ. Δυτ. Μακεδονίας στηρίζει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Συγκλήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η Περιφερειακή Σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας του Κινήματος Αλλαγής και ομόφωνα αποφάσισε την στήριξη της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η αναγνωρισμένη θετική παρουσία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεπής και ουσιαστική αντιπολίτευση που ασκεί στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, η βαθιά γνώση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την επιβεβαίωση της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητά της.

Είμαστε σίγουροι ότι θα διαμορφωθεί ένα οραματικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Περιφέρειά μας σε ένα νέο δρόμο οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

Έχουμε επιπρόσθετα την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας  θα καταδικάσει όσους έταξαν βολικά ψέματα και οδηγούν την περιοχή μας στην καταστροφή.
Η κοινωνία θα στηρίξει όσους σταθερά και αταλάντευτα μίλησαν με τη γλώσσα της αλήθειας, όσους δουλεύουν για όλους τους πολίτες. Αυτούς που με διαφάνεια, λογοδοσία και εντιμότητα μπορούν να υπηρετήσουν το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

vetonews.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks