-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός για κοντομάνικο και… ομπρέλα

Καιρός για κοντομάνικο και… ομπρέλα

Ο καιρός συνεχίζει τα… τερτίπια του. Φέρνει βροχές και καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές την ώρα που σε άλλα σημεία της χώρας κάποιοι θα κάνουν… μπάνιο

.Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα στη Μακεδονία θα είναι πυκνότερες. Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα μέχρι το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική Πελοπόννησο πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στη δυτική Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 06-10-2018

Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: www.newsit.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks