-
Αρχική > Πολιτισμός > Αναμνήσεις από την υπέροχη  εκδρομή του προοδευτικού συλλόγου (φωτογραφίες )

Αναμνήσεις από την υπέροχη  εκδρομή του προοδευτικού συλλόγου (φωτογραφίες )

Με μια  ιδιαίτερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2018  με φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σκοπό,

άνοιξε την νέα χρονιά του ο Προοδευτικός Σύλλογος  Κυριών Καστοριάς.

Με πρώτη  στάση το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Μέλισσα. Ένα σύγχρονο καθαρό και περιποιημένο κτήριο με χαρούμενα παιδιά αλλά και με την μυρωδιά νόστιμου φαγητού.

 

 

Η Διευθύντρια κα Βασιλεία Μαύρου καλοσώρισε τον Σύλλογο με χειροποίητα γλυκά και αναφέρθηκε στην ιστορία  του Ιδρύματος από την ίδρυση του 1921 έως και σήμερα,τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και για τον δύσκολο ρόλο των εργαζομένων στο χτίσιμο μιας σωστής προσωπικότητας, παιδιών που έχουν κακοποιηθεί ή παραμεληθεί από την οικογένειά τους.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν η φίλη του Συλλόγου  κα Μελίνα Καρβουνίδου παρέδωσε στην Διευθύντρια ένα καλάθι με χειροποίητα τριαντάφυλλα με ευχές και με ένα liposan για όλα τα κορίτσια.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος επίσης παρέδωσε τρόφιμα, απορυπαντικά ρούχα, παπούτσια και είδη προσωπικής χρήσης καθώς και ένα ποσό που συγκεντρώθηκε από τις κυρίες που συμμετείχαν στην εκδρομή.

.Η ημέρα συνεχίστηκε με βόλτα  και φαγητό στα Κάστρα  με θέα την νύφη του Θερμαϊκού. και  τελείωσε με πολύ γέλιο καθώς η παράσταση <<ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ>>  ήταν απολαυστική από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks