-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δυο Νεοδημοκράτες-ισες απο το μητρώο στελεχών της ΝΔ στην Καστοριά  πήραν το  πρώτο βήμα για τις  επερχόμενες εκλογικές μάχες.

Δυο Νεοδημοκράτες-ισες απο το μητρώο στελεχών της ΝΔ στην Καστοριά  πήραν το  πρώτο βήμα για τις  επερχόμενες εκλογικές μάχες.

Σύμφωνα με δημοσιευμα της εφημερίδας παραπολιτικά δυο Καστοριανοί που ανήκουν στο μητρώο στελεχών της ΝΔ μπαίνουν μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες

Πρόκειται για τον  Βασίλη  Τσιφλικιώτη και η Αγνη Κανδύλη Μυκονιάτη

ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ

Δύο χρόνια µετά τη δηµιουργία του, το Μητρώο Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας αποδίδει καρπούς: Συνολικά 135 καινούργια «γαλάζια» στελέχη αναδείχθηκαν µέσα από αυτή την καινοτόµο και πρωτόγνωρη για την ελληνική πολιτική σκηνή διαδικασία και πλέον µπαίνουν στην πρώτη γραµµή του αγώνα, άλλοι ως υποψήφιοι βουλευτές, άλλοι ως υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολλοί ως κοµµατικά στελέχη και αργότερα πιθανώς ως στελέχη του κυβερνητικού µηχανισµού, εφόσον η Ν.∆., όπως δείχνουν όλες οι δηµοσκοπήσεις, κερδίσει την πρωτιά στις εκλογές και έρθει στην εξουσία.

Τα «Π» παρουσιάζουν την τελική λίστα µε τους 135 που «προκρίθηκαν» µέσα από µια µακρά και σύνθετη διαδικασία, στην οποία συµµετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι. «Είναι εξαιρετικά σηµαντικό το γεγονός ότι τόσοι συµπολίτες µας σηκώθηκαν από τον καναπέ, ενεργοποιήθηκαν και έβαλαν τον εαυτό τους σε µια διαδικασία αξιολόγησης, ακούγοντας το κάλεσµα των καιρών», σηµειώνει χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος της Ν.∆

https://www.vetonews.gr/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks