-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δημοπρασία Σεπτεμβρίου SagaFurs:Ελαφριά αύξηση τιμών σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα

Δημοπρασία Σεπτεμβρίου SagaFurs:Ελαφριά αύξηση τιμών σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα

Η προσφορά της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου της SagaFursαποτελείτο από τυπική συλλογή lowgrades, breeders και καλοκαιρινών γουνοδερμάτων,

αλλά επίσης προσφέρθηκε μια περιορισμένη ποσότητα κανονικής ποιότητας γουνοδερμάτων. Στην δημοπρασία παρευρέθηκαν συνολικά περισσότεροι από 360 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές, Κίνα, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Κορέα και την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Η δημοπρασία ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου με την πώληση περισσοτέρων από 700 000 μινκγουνοδερμάτων. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας υπήρξε επιλεκτικό ενδιαφέρον για τα κανονικής ποιότητας γουνοδέρματα, ενώ τα breeders και τα lowgrades πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% με οριακά υψηλότερες τιμές σε σύγκρισή με τις πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες.

Η προσφορά περισσοτέρων από 600 000 Brown και Cross τύπων μινκ, είχε επιλεκτική ζήτηση για τις κανονικές ποιότητες. Τα Breeders και lowgrades πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε τιμές ελαφρά υψηλότερες από τις πιο πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες.

Τα Silverblue και Sapphiremink πουλήθηκαν σε ποσοστό πλέον των 90% με καλή υποστήριξη από την Ρωσία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές κατά 5–10% σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών.

Saga furs- Πωλήσεις fox- σταθερότητα και 100% πωλήσεις σε πολλούς τύπους

Η Saga Furs σταθεροποίησε την αγορά των Silver Fox, μετά από την πρόσφατη διεθνήδημοπρασία, μετην πώληση 50 000 γουνοδερματων σευψηλότερα επίπεδα τιμών και ποσοστό πωλήσεων 60%. Οι βασικοί αγοραστές ήταν η Κίνα, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Κορέα και η ευρωπαϊκή βιομηχανία μοδας οι οποίες ανταγωνιστικαν ενεργάστην αιθουσα.

Η προσφορά των 60 000 Blue shadow fox πωλήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο των 80% σε τιμές ελαφρά χαμηλότερες αυτών της δημοπρασίας Ιουνίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με υποστήριξη από την Κορέα και την Ρωσία. Η προσφορά των 50 000 blue frost fox πωλήθηκε σε ποσοστό 65% σε τιμές κατά 10 % χαμηλότερες. Κύριοι αγοραστές ήταν η ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας με καλή υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία. Μια περιορισμένη συλλογή άλλων μεταλλαγμένων τύπων αλεπούς πωλήθηκε σε διάφορες αγορές.

Η συλλογή των 40 000 finnraccoon πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε τιμές 10 με 15% χαμηλότερες με κυρίους αγοραστές τους ευρωπαικούς οίκους μοδας και υποστήριξη από την Τουρκία, Ρωσία και Κορέα .

Η προσφορά των 350 000 blue fox πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε τιμές 5% χαμηλότερες σε σχέση με τον Ιούνιο. Κύριοι αγοραστές η Κίνα με υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία, Ρωσία και την διεθνή βιομηχανία μοδας.

Η Saga furs θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την συμμετοχή τους κατά την διάρκεια της σεζόν !

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 20 Δεκεμβρίου 2018.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks