-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συλλυπητήρια του ΚΤΕΛ Καστοριάς για τον θάνατο του οδηγού Δημήτριου Μηνίτσιου

Συλλυπητήρια του ΚΤΕΛ Καστοριάς για τον θάνατο του οδηγού Δημήτριου Μηνίτσιου

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει με πόνο και οδύνη τα συλλυπητήρια του, εξέδωσε το ΚΤΕΛ Καστοριάς

, για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του 55χρονου μέτοχου και οδηγού, η κηδεία του οποίου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15.30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δισπηλιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Με βαριά καρδιά και βαθύτατο ψυχικό πόνο, όλοι εμείς, Διοίκηση, μέτοχοι, οδηγοί και εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Καστοριάς, θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη οδύνη μας, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέρφου Τάκη (Δημήτριου) Μηνίτσιου, που σήμερα έφυγε για πάντα από κοντά μας τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα μόλις στα 55 του χρόνια!
Πιστός στο καθήκον από την πρώτη του μέρα στην μεγάλη οικογένεια του ΚΤΕΛ Καστοριάς, μετέφερε πάντα με ασφάλεια και με το χαμόγελο στο πρόσωπο του, το επιβατικό κοινό και έτσι έγραφε η μοίρα να αφήσει για πάντα τούτον εδώ το μάταιο κόσμο! Άφησε το τιμόνι, που κρατούσε σήμερα το πρωί εκτελώντας το δρομολόγιο Καστοριά-Άργος και αμέσως μετά άφησε την ψυχή του εις χείρας Θεού.
Συντεντριμμένοι, αγαπημένε μας Τάκη αν και μας είναι πολύ δύσκολο, σου ευχόμαστε να έχεις καλό Παράδεισο. Να είσαι πλέον φύλακας άγγελος μας σε κάθε μας ταξίδι! Ευχόμαστε ακόμα ο ύψιστος να χαρίσει παρηγοριά και δύναμη στους οικείους σου που τόσο γρήγορα σε αποχωρίζονται για πάντα! Εμείς οι φίλοι και συνάδερφοι σου θα πούμε με πόνο στην καρδιά το στερνό αντίο, υποσχόμενοι να συνεχίσουμε με τον δικό σου ζήλο το έργο της μεταφοράς στο ΚΤΕΛ Καστοριάς. Θα μείνεις Αξέχαστος!
Καλό Ταξίδι φίλε και συνάδερφε!

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks