-
Αρχική > Αθλητικά > Ο ΠΑΟΚ στις δέκα “απόλυτες” ομάδες της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ στις δέκα “απόλυτες” ομάδες της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στη “μεγάλη” κατηγορία, με το 6×6 στη Superleague, έχοντας μαζέψει 16 βαθμούς

, λόγω τις γνωστής τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε ομάδες από τις πρώτες 15 χώρες στην κατάταξη της UEFA και συνολικά δέκα από τις 55 ομοσπονδίες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που δεν έχουν ακόμα βαθμολογική απώλεια στα πρωταθλήματα τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει 6×6 στη φετινή Superleague, ενώ έφτασε τις 11 σερί νίκες, μαζί με τις πέντε τελευταίες της περασμένης σεζόν, κάτι που επίσης δεν είχε ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πετύχει 10 σερί νίκες μέσα στην ίδια σεζόν.

ΠΑΟΚ: Απάντηση Κυριάκου στον Δημάτο! «Τότε κρυφτήκατε με… διαφορετικότητα πίσω από το νόμο»

Ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου μας, μόνο δύο ομάδες έχουν καταφέρει «απόλυτη» πορεία. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετρά 9 νίκες σε ισάριθμα ματς και η Γιουβέντους έχει κάνει το 8×8. Οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες έχει και η Αιντχόφεν, ενώ η Σάλτσμπουργκ… πανηγυρίζει για τις 10 σερί επιτυχίες στην αυστριακή bundesliga.

Ανάμεσα στις δέκα, βρίσκονται τρεις από το Σαν Μαρίνο (Τρε Φιόρι, Φολγκόρε και Πεναρόζα), που όμως έχουν δώσει μόλις τρία παιχνίδια, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες. Η ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο, με πέντε νίκες και η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ με 4 επιτυχίες, συμπληρώνουν την δεκάδα των απόλυτων συλλόγων στην Ευρώπη.

Πηγή: www.newsit.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks