-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΓιάννηςΚορεντσίδης:«Το 3ο Fur Shopping Festival είναι κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες»

ΓιάννηςΚορεντσίδης:«Το 3ο Fur Shopping Festival είναι κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες»

Το «3o Fur Shopping Festival» (Γιορτή Γούνας Για Την Περιοχή )

Μετά τα δυο προηγούμενα  επιτυχημένα Shopping Fur Festival ο  Σύνδεσμος Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας»  βάζει πλώρη  για το  3o Fur Shopping Festival» που θα που θα λάβει χώρα από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2018.

Η γιορτή γούνας όπως τονίζουν οι διοργανωτές θα αποτελέσει αναμφίβολα μια κυψέλη δημιουργίας, η οποία θα αναδείξει την δυναμική και τις ικανότητες της επιχειρηματικότητας στην περιοχή, παράλληλα θα υλοποιηθούν και  εμπορικές δραστηριότητες. 

          Ο προφήτης Ηλίας» να καλύψει  τις προσδοκίες όλων των γουνοποιών

Στόχος του Συνδέσμου ο  «Ο προφήτης Ηλίας» είναι  να καλύψει  τις προσδοκίες όλων των γουνοποιών σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω τις οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα  μας και τις  δύσκολες καταστάσεις που περνά ο γουνοποιητικός  κλάδος .

Σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί  μια γιορτή για την γούνα στην περιοχή,  μια γιορτή της Καστοριάς  με αφορμή την έναρξη της χειμερινής σεζόν. Σημειώνεται  ότι οι πωλήσεις θα είναι και χονδρικής και  λιανικής, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους γουνοποιούς να διαθέσουν κάποια από τα εμπορεύματα τους σε ιδανική χρονικά στιγμή.

Κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες

Μέσα από τον υπέροχο αυτό κόσμο  του 3o Fur Shopping Festival»  η Καστοριά της «γούνας» και του «εμπορίου» έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας για άλλη μια  φορά. Ισχυροποιεί τη θέση της στον διεθνή κόσμο του εμπορίου της γούνας και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων αγορών και συνεργασιών, όχι μόνο τοπικά αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ι. Κορεντσίδης, υπάρχει αισιοδοξία ότι το φεστιβάλ θα είναι sold out από συμμετοχές. Θα υπάρξουν επίσης πτήσεις Charter από το εξωτερικό και σκοπός είναι οι επισκέπτες να ψωνίσουν!

«Το 3ο Fur Shopping Festival είναι κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάτω από τις αντίξοες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κορεντσίδης .

Η Καστοριά στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών

 

To 3o Fur Shopping Festival» Καστοριάς μας εισάγει σε έναν μαγικό κόσμο. Σε ένα κόσμο που η φαντασία συναντά το όνειρο, ο ρεαλισμός το εξωπραγματικό και όλα μπορούν να συμβούν!

Σε αυτόν τον ξεχωριστό, μαγικό κόσμο η γούνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προσφέρει ζεστασιά, προστασία αλλά και αγκαλιάζει με μοναδικό στιλ. Γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο, μια προσιτή πολυτέλεια που όλοι μπορούν να αποκτήσουν και να εντάξουν στη δική τους προσωπική «ιστορία». Από την Ασία και την Ευρώπη μέχρι τη Β. Αμερική η γούνα γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και ανάκαμψης των τοπικών κοινωνιών. Γίνεται το «μαγικό» ρούχο που βοηθάει τους επαγγελματίες να πραγματοποιήσουν το δικό τους επιχειρηματικό όνειρο, αλλά και τους επισκέπτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού που τους αγκαλιάζει με στιλ και ζεστασιά.

Η  Καστοριά της «γούνας» και του «εμπορίου» έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας. Ισχυροποιεί τη θέση της στο διεθνή κόσμο του εμπορίου της γούνας και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων αγορών και συνεργασιών όχι μόνο τοπικά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”, έχουν καταβάλει σημαντική προσπάθεια προκειμένου όλα να είναι άψογα και σε οργανωτικό επίπεδο.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks