-
Αρχική > Παραπολιτικά > Είμαι κεφάτος/ κατεβαίνω υποψήφιος…

Είμαι κεφάτος/ κατεβαίνω υποψήφιος…

Προβλέπω πως φέτος όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις στην Καστοριά θα σημειώσουν ρεκόρ παρουσιών,

Όχι γω. Αυτοί!

Προβλέπω πως φέτος όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις στην Καστοριά θα σημειώσουν ρεκόρ παρουσιών, θα είναι γεμάτες ενθουσιασμό και χειροκροτήματα και κέφι και γλέντι και μεγάλη λίμα/ σκούπα στους μπουφέδες.

Και πρεμεντιά θα έχουμε πολλά και βεγγέρες και κόλιαντα και καρναβάλια αλά ρεμπέτ ασκέρ, άσε που στις βασιλόπιττες θα γίνει το ‘πατείς με πατώ σε’.

Αφού την Ανοιξη -καλώς εχόντων των πραγμάτων- πάμε σε αυτοδιοικητικές εκλογές και μιας κι έτσι όπως απόμκαμε τρείς κι ο κούκος σε αυτόν τον τόπο, σε κάθε δέκα νοματαίους που θα συνομηγυρίζονται, οι οκτώ θα είναι υποψήφιοι.

Δεν θα αφήκουν εκδήλωση για εκδήλωση σας προλέγω. Θα στολίζονται τα καλά τους, θα βάζουν τα γιορτάνια τους, θα παγαίνουν και θα σεργιανάνε, θα χαμογελάνε ‘cheeeseeee’, θα σφίγγουν τα χέρια σαν τανάλιες και θα λένε τα μυρια όσα για τον καιρό και τις άρες μάρες κουκουνάρες.

Οι αρχηγοί δε των συνδυασμών θα λένε «Φυσικά κι έχουμε σχέδιο τι μας περάσετε? Αλλά πριτς! Δεν σας το λέμε ακόμα, γιατί καλέ το επεξεργαζόμαστε να το σινιάρουμε, να το τελειοποιήσουμε… και στο κάτω-κάτω δηλαδής χαζοί είμαστε να σας το πούμε και μετά να μας το κλέψουνε οι άλλοι?»

Φέτος λοιπόν η σαιζόν προβλέπεται πολύ αναμπουμπουλώδης! Θα με θυμηθείτε! ===============

Αλέκτωρ εφώνησε

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks