-
Αρχική > Ελλάδα > ΕΚΤΑΚΤΟ-Σουφλί: Σύλληψη δύο αστυνομικών απ’ τους “Αδιάφθορους” της ΕΛΑΣ για συμμετοχή σε διακίνηση λαθρομεταναστώ

ΕΚΤΑΚΤΟ-Σουφλί: Σύλληψη δύο αστυνομικών απ’ τους “Αδιάφθορους” της ΕΛΑΣ για συμμετοχή σε διακίνηση λαθρομεταναστώ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ

στο Σουφλί και συγκεκριμένα στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε παράτυπους μετανάστες και συμμετείχαν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο αστυνομικοί, από τους οποίους αφαιρέθηκαν ήδη τα όπλα και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Το κλιμάκιο των “Αδιάφθορων” που αποτελείται από 5 άτομα, προφανώς μετά από έρευνα που προηγήθηκε, βρέθηκε σήμερα στο Σουφλί και ξεκίνησε τις έρευνες στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης, στο οποίο υπηρετούν σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο συλληφθέντες αστυνομικοί.

Οι πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι υπάρχει εμπλοκή τους  σε παράνομες ενέργειες και συγκεκριμένα σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών. Συγχρόνως ερευνάται και η συμμετοχή των πολιτών που συνεργάστηκαν με τους αστυνομικούς στην διακίνηση των λαθρομεταναστών και έχει μάλιστα συλληφθεί ένας από χωριό που βρίσκεται κοντά στο Σιυφλί.

Να επισημάνουμε επίσης, ότι οι δυο συγκεκριμένοι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης κατάγονται απ’ τον Έβρο (όχι απ΄την πόλη του Σουφλίου) και μάλιστα οδηγήθηκαν στα Κρατητήρια των Φερών.

https://www.evros-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks