-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σύλλογος Νεφροπαθών. Μεγάλη αποστολή καπακιών για Καλό Σκοπό(Φωτογραφίες )

Σύλλογος Νεφροπαθών. Μεγάλη αποστολή καπακιών για Καλό Σκοπό(Φωτογραφίες )

Πως ένα πλαστικό καπάκι μοιράζει… χαμόγελα!

Σε  πράξη ευαισθησίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προχώρησε την περασμένη  εβδομάδα  ο σύλλογος νεφροπαθών Καστοριάς παραδίδοντας με φορτηγό της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς , με προορισμό  τον σταθμό ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης  ένα μεγάλο αριθμό καπακιών τα οποία συγκεντρώθηκαν  με την συνδρομή σχολείων, φορέων αλλά και απλών ανθρώπων  πάντα για καλό σκοπό.

Πρόκειται για μια ακόμη αποστολή  καπακιών όπως ενημέρωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών κ .Σοφία Μιχαηλίδου που  φορτώθηκαν από μέλη του συλλόγου την τρίτη 16 Οκτωβρίου  με προορισμό  το σταθμό ανακύκλωσης.

Η  πρόεδρος πάντως  του συλλόγου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτή  την δράση τους  τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ Αδαμόπουλο για την διάθεση του φορτηγού της περιφέρειας για τη μεταφορά στη θεσσαλονίκη,  αλλά και τον  κ.  Μάνο οδηγό του φορτηγού.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η πρόεδρος για τα μέλη του συλλόγου που τα αποκαλεί τα δικά της παιδιά που είναι πάντα παρών , Μπαλιάκα Γιώργο,  Παπαδόπουλο Γαβριήλ και  Σκρέκα Αθανάσιο. .

Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους  όσοι συμβάλλουν  προς την κατεύθυνση  συγκέντρωσης  καπακιων.«Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε αποτέλεσμα .Η  προσπάθεια μας συνεχίζεται». Κατέληξε.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks