-
Αρχική > Διεθνή > Ξενοδοχείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο το χρόνο

Ξενοδοχείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο το χρόνο

Το Inn at Christmas Place, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Τενεσί των ΗΠΑ και γιορτάζει τα Χριστούγεννα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 2007 και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να σας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών.

Στην είσοδο συνήθως υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης που καλωσορίζει τους επισκέπτες τραγουδώντας. Στο λόμπι βρίσκεται μόνιμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό ενώ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση «εξαπλώνεται» σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου. Διαθέτει ακόμα δυο πισίνες, υδρομασάζ και κατάστημα με τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα είδη.

Για όσους λατρεύουν τα Χριστούγεννα τα καλά νέα δε σταματούν εδώ γιατί το ξενοδοχείο προσφέρει τη Santa Suite. Είναι το πιο… χριστουγεννιάτικο δωμάτιο γεμάτο δέντρα, στεφάνια και στολίδια σε κάθε γωνιά του τοίχου. Και, φυσικά κατά την άφιξή σας σας περιμένει ένα δώρο από τον Αη Βασίλη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks