-
Αρχική > Διεθνή > «Μάνα» πέταξε τα δίδυμα νεογέννητα μωρά της από το αυτοκίνητο ενώ ήταν εν κινήσει και το ένα πέθανε

«Μάνα» πέταξε τα δίδυμα νεογέννητα μωρά της από το αυτοκίνητο ενώ ήταν εν κινήσει και το ένα πέθανε

Χθες το πρωί, δύο νεογέννητα δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν στην άκρη ενός δρόμου στις Φιλιππίνες, αφού η μητέρα τους τα πέταξε έξω από το αυτοκίνητό της ενώ ήταν εν κινήσει.

 

Ως εκ θαύματος, το ένα από τα μικροσκοπικά κορίτσια επέζησε και διασώθηκε από τους κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν μόλις άκουσαν το κλάμα του που προερχόταν από ένα κομμάτι γρασίδι δίπλα στο δρόμο.

Όμως το άλλο, το οποίο ήταν εμφανώς μικρότερο και πιο αδύναμο, δεν είχε τις αισθήσεις του και το δέρμα του είχε γίνει γκρι. Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οι περαστικοί τύλιξαν τα μωρά σε κουβέρτες καθώς περίμεναν ένα ασθενοφόρο για να τα πάει στο χωριό Datagon.

Η Lea Gutib, μία κυρία που ήταν μεταξύ των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν τα μωρά, είπε: “Τα μικρά κορίτσια ήταν τόσο όμορφα, τόσο μικρά και τόσο εύθραυστα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα βρήκαμε πεταμένα δίπλα στο δρόμο.”

“Το ένα κορίτσι δεν ανέπνεε αλλά το άλλο ήταν πιο δυνατό…”

“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η μητέρα μπόρεσε να το κάνει αυτό στα παιδιά της. Αυτό θα την στοιχειώνει κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής της.”

Ο Jean Miral, ένας άλλος κάτοικος που έσπευσε να βοηθήσει, είπε ότι αυτό που νιώθει είναι «θυμός, θλίψη και χαρά ταυτόχρονα».

“Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις το μικρό κορίτσι ζωντανό και να σκέφτεσαι πώς κατάφερε και σώθηκε. Αλλά δυστυχώς, θα ζει για πάντα χωρίς τη δίδυμη αδελφή της.”

“Είναι τόσο λυπηρό και με εξοργίζει όταν σκέφτομαι τη μάνα που το έκανε αυτό στα παιδιά της. Προσεύχομαι το κοριτσάκι που επιβίωσε να βρει μια καλή οικογένεια που να την αγαπήσει.”

“Δεν ξέρουμε ποια είναι η μητέρα, αλλά τα μωρά δεν ήταν εκεί για πολύ ώρα. Κάποιος τα πέταξε και εξαφανίστηκε γρήγορα.”

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μωρό που επέζησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείται εντατικά από γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τη μητέρα για να της αποδώσουν τις ευθύνες που της αναλογούν.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks