-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia (9-11 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη)

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia (9-11 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη)

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε  από  9 έως 11 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δήμοι και στελέχη απ’ όλη την Περιφέρεια ανέδειξαν τη Δυτική Μακεδονία ως έναν μοναδικό εναλλακτικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές και πρόβαλαν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας στους επισκέπτες της Έκθεσης.

Παράλληλα στελέχη της Περιφέρειας και επιχειρηματίες του τουριστικού μας τομέα πραγματοποίησαν δεκάδες B2B συναντήσεις με ξένους tour operetors παρουσιάζοντας το τουριστικό προφίλ της περιοχής με στόχο το άνοιγμα των αγορών του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Philoxenia με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η διαπεριφερειακή εκδήλωση με θέμα “Δρόμοι του Κρασιού” με στόχο την ανάπτυξη του Οινοτουρισμού μέσα από τη συνεργασία των Περιφερειών.

Η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε το Οινοτουριστικό προϊόν της περιοχής, μια πολύ δυναμική μορφή τουρισμού που συμβάλει στους στρατηγικούς στόχους που έχει θέσει η Περιφέρεια και το οποίο περιλαμβάνει το Δρόμο του Κρασιού των Λιμνών, τα ανεξάρτητα επισκέψιμα οινοποιία και τα κελάρια της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks