-
Αρχική > Παραπολιτικά > Εκλογικά εορταστικά μαγειρέματα !

Εκλογικά εορταστικά μαγειρέματα !

Την τιμητική τους είχαν όλοι οι υποψήφιοι και εν ενεργεία πολιτικοί την περίοδο των εορτών. Από άναμμα δέντρων, μπαζάαρ, εκκλησιασμούς, χοροεσπερίδες, καρναβάλια, τσιγαρίδες, και φυσικά τα Ραγκουτσάρια , όχι μόνο δώσανε βροντερό παρόν αλλά άδραξαν την ευκαιρία για περαιτέρω ζυμώσεις και επαφές.

Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, οι δύο εκπροσωπείς της Καστοριάς στην Βουλή,  παρευρέθησαν σε όσο το δυνατόν περισσότερες  εκδηλώσεις και δέχθηκαν όσο περισσότερους εκπροσώπους θεσμών και συλλόγων μπορούσαν, όπως άλλωστε μας ενημέρωναν και τα αντίστοιχα δελτία τύπου και φωτορεπορτάζ.

Οι περιφερειακές αρχές του τόπου δεν στάθηκαν στο ίδιο επίπεδο, αφενός λόγω των πολλών εσωτερικών και εξωτερικών προβλημάτων που έχουν και αφετέρου λόγω της περισσότερο ρευστής κατάστασης που επικρατεί σχετικά με τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων τους.

Σε επίπεδο Δήμων, υπήρχαν πολλές παρουσίες υποψηφίων δημάρχων, είτε επίσημα είτε εν δυνάμει και σε αναμονή ανακοινώσεων, σε κάθε είδους εκδήλωση, συνοδευόμενοι τις περισσότερες φορές από μια ομάδα συναγωνιστών και συντρόφων τους. Εκτός από την παρουσία του καθενός , η οποία αυξημένη συχνότητα ορισμένων πολλές φορές σχολιάστηκε αρνητικά, ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι κοινές εμφανίσεις διαφόρων εν ενεργεία αιρετών όπως του κ.Αγγελή και του κ. Αδαμόπουλου.

Σε αναμονή λοιπόν περισσότερων ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων και συνδυασμών αλλά και άλλων γύρων εμφανίσεων υποψηφίων σε κοπές πίτας, Αποκριάτικα γλέντια, μπουμπούνες κοκ. Να θυμάστε όμως κύριοι και κυρίες υποψήφιοι ότι δεν είστε μόνο για αυτά, χρειάζεται και δουλειά …

Ο παρατηρητής

 

Top
Enable Notifications OK No thanks