-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ευχαριστήριο προς τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ευχαριστήριο προς τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με την αρχή της νέας χρονιάς, ο Α.Σ. Καστοριάς νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Καστοριάς, κ. Αλέξανδρο Ταμήλια, και τον Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καστοριάς κ. Παναγιώτη Δάγγα.

Όπως είναι γνωστό όλα τα τμήματα υποδομής λόγω έλλειψης χώρου στο κλειστό γυμναστήριο έχουν την δυνατότητα να προπονούνται στον παραχωρούμενο χώρο του ΕΠΑΛ. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπογραμμίσουμε την άριστη συνεργασία και την αμέριστη κατανόηση τόσο του διευθυντή του Λυκείου όσο και του υπεύθυνου του δήμου οι οποίοι φροντίζουν τα τμήματα μας να προπονούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ενήργησαν έγκαιρα ώστε να καθαριστούν όλα τα υπόγεια σώματα θέρμανσης στον χώρο των προπονήσεων του κλειστού γυμναστηρίου ενώ ταυτόχρονα έχουν προμηθευτεί εκ νέου πετρέλαιο μέσω του δήμου μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντώνη Στούμπα, Αντιδήμαρχο Αγροτικών και Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος διευθέτησε την άμεση ανάγκη αποχιονισμού του χώρου του γηπέδου της πόλης μας.

Είναι ουσιαστικό σε μία πόλη που χωλαίνει σε διάφορους τομείς να υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων και αρχών οι οποίοι έμπρακτα αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει θέληση, όλα τα θέματα που εμφανίζονται ανά περιόδους, επιλύονται άμεσα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και προ πάντων των παιδιών που είναι το μέλλον μας.

Με εκτίμηση
το ΔΣ του Α.Σ. Καστοριάς

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks