-
Αρχική > Πολιτισμός > ΛΥΒ. Κοπή βασιλόπιτας μετά μουσικής από το συγκρότημα  RE. Set.

ΛΥΒ. Κοπή βασιλόπιτας μετά μουσικής από το συγκρότημα  RE. Set.

Ο εξωραϊστικός σύλλογος ΛΥΒ έχει ένα διαβατήριο, την πλούσια και σημαντική παράδοση στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Είναι ο σύλλογος που σε κάθε του εκδήλωση γράφει τη δική του ξεχωριστή σελίδα.

Αποτελεί μια κοιτίδα πολιτισμού, εστία συγκέντρωσης και συσπείρωσης αλλά και μέσον έκφρασης και διατήρησης των ηθών και των εθίμων, που συνθέτουν το παζλ της φυσιογνωμίας του συλλόγου.

Η προσπάθεια να φέρει τον κόσμο κοντά του με μια σειρά δράσεων προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων.

Έτσι λοιπόν, την περασμένη Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα του  συλλόγου , παρουσία των μελών πραγματοποίησε την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Μπάρδος δεν παρέλειψε να στείλει και τις εγκάρδιες ευχές του  και τα  Χρόνια Πολλά για μια Καλή και δημιουργική Χρονιά με Υγεία.

« Ας είναι τούτη η χρονιά η απαρχή ενός νέου κεφαλαίου για τον καθένα ξεχωριστά, τον τόπο μας, την πατρίδα μας. Το 2019 να γίνει το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες,” ήταν τα λόγια του.

Ξεχωριστή νότα της εκδήλωσης ήταν το συγκρότημα   RE. Set. το οποίο μάγεψε με τα μουσικά του ακούσματα.

Άξια αναφοράς είναι και τα γευστικά παραδοσιακά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος, παρασκευασμένα από τις κυρίες του συλλόγου.

Τέλος το φλουρί της βασιλόπιτας που περιελάμβανε  έναν Σταυυρό και ένα ρολόι το κέρδισε η  Αργυρώ Μπάρδου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks