-
Αρχική > Ελλάδα > Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 9, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 1 έως 12,

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Αιγαίο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Ανατολικής Θεσσαλίας και Στερεάς.

 

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ βροχές θα πέσουν από το μεσημέρι και έπειτα στη Θράκη και τα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και πιθανώς σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 9, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 1 έως 12, στα νότια ηπειρωτικά από 3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 9, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 6 έως 14, και στην Κρήτη από 8 έως 11.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή πρόσκαιρη εξασθένηση το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και χιονοπτώσεις στο ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα δυτικά του νομού και την πόλη της Θεσσαλονίκης έως 5 μποφόρ το μεσημέρι και απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

appeared first on .

thesstoday.gr/

Συντάκτης:

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks