-
Αρχική > Απόψεις > Παράδοση δαχτυλιδιού από εν τιμή πρόταση στον Σωκράτη Λιάνο;(ΤουΔώρα Θέτη)

Παράδοση δαχτυλιδιού από εν τιμή πρόταση στον Σωκράτη Λιάνο;(ΤουΔώρα Θέτη)

.  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Σκαπέρδειο Μέγαρο, ο ”εκλεκτός” του κ. Αγγελή για την διαδοχή του στην επόμενη περίοδο είναι ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σωκράτης Λιάνος..

Σε συνάντηση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και με πρόφαση την κοπή πίτας της ομάδας, τρόπος του λέγειν ομάδας δηλαδή, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα πλέον η οριστική απόφαση αποχώρησης του κ. Αγγελή και θα ερωτηθούν τα μέλη αν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την ”εν-τιμή” (!) πορεία.

Από τους δύο πρώην αντιδημάρχους που εξέφρασαν ήδη το ενδιαφέρον τους να ηγηθούν της νέας, εναπομείναντας, ομάδας ο κ. Λιάνος φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο την εμπιστοσύνη του κ. Αγγελή σε σχέση με τον κ. Λάζο Ζήση, ο οποίος προσπαθεί να  συνεργαστεί  η  με το ψηφοδέλτιο του κ. Κασαπίδη ή κάποιου άλλου υποψηφίου δημάρχου Καστοριάς.

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Λιάνος έχει ήδη νοικιάσει το εκλογικό του τμήμα και απλά περιμένει την συνάντηση της ομάδος για να το ανακοινώσει, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποια μέλη της ομάδας Αγγελή θα καλεστούν τελικά ή όχι στην εκδήλωση κοπής της πίτα

 

Top
Enable Notifications OK No thanks