-
Αρχική > Απόψεις > Δημοτικές εκλογές :Ο λόγος και η ευθύνη, στους πολίτες.(Του Θεόδωρου Γκαλίτσα )

Δημοτικές εκλογές :Ο λόγος και η ευθύνη, στους πολίτες.(Του Θεόδωρου Γκαλίτσα )

Πολλοί οι αρθρογράφοι και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφουν και σχολιάζουν για την κατάσταση που έχει επέλθει στην Καστοριά!

Όλοι εξιστορούν τα γεγονότα που οδήγησαν την Καστοριά σε αυτή την κακή κατάσταση και ποιοι είναι οι παράγοντες που συντέλεσαν σε αυτήν.

Κάνεις όμως δεν παραθέτει πως θα βγούμε από αυτό το τέλμα που έχουμε οδηγηθεί. Μένουμε όλοι στις ευθύνες των άλλων και όσων έχουν κυβερνήσει αυτόν τον τόπο έως σήμερα.

Ακόμα και οι υποψήφιοι είτε Δήμαρχοι είτε Δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν βγει ακόμα να μας παραθέσουν ποιες είναι εκείνες οι ενέργειες και οι επιδιώξεις τους ώστε η Καστοριά να αρχίσει ξανά να ζει και να αναπνέει.

Πρόγραμμα, ρεαλιστικές λύσεις και πως θα γίνουν πράξη όλα αυτά ακόμα δεν έχουμε ακούσει από κανέναν.

Έχουμε αρκεστεί στο να κρίνουμε, να λέμε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να ανακοινώνουμε υποψήφιους συμβούλους!

Η πλειοψηφία των πολιτών περιμένει να ακούσει ποια είναι τα βήματα που θα κάνει ο καθένας για να λυθούν τα σημαντικότατα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και πως θα ξανά ζωντανέψει η Καστοριά, αφού κοινή διαπίστωση, αλλά και πραγματικότητα είναι, ότι οδηγούμαστε σε μια πόλη φάντασμα!

Δυο μήνες έχουν μείνει ακόμα και μετά μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές. Εκλογές που θα σηματοδοτήσουν και το μέλλον της Καστοριάς. Ή θα δούμε την άνθηση της πόλης μας ή την πτώση.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks