-
Αρχική > Τοπικά νέα > Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου η δημοσιογράφος Χρύσα Κοσμίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου η δημοσιογράφος Χρύσα Κοσμίδου

. Η Χρύσα Κοσμίδου είναι κόρη του αείμνηστου Κοσμά Κοσμίδη και της Νανάς Ντέλη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 2008 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.

Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες της Π.Ε. Καστοριάς Ορεστίς, Σέντρα, Πρωτοσέλιδο και πλέον αρθρογραφεί στην καθημερινή εφημερίδα Ορίζοντες. Από τον Σεπτέμβρη του 2017 εργάζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα νέων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Το 2009 βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την κοινωνική της προσφορά.
Είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού και περιβαλλοντολογικού συλλόγου ΣΜΙΞΗ. «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου, δεν ήταν τυχαία
. Εδώ και πολλά χρόνια ήθελα να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η σκέψη αυτή ωρίμασε και εκδηλώθηκε με τη συμμετοχή μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 με τον Συνδυασμό του κ. Κεπαπτσόγλου.
Αγαπώ την πόλη μου και θέλω να είμαι παρούσα ψύχη τε και σώματι στα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μου».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks