-
Αρχική > Τοπικά νέα > SagaFurs δημοπρασία Μαρτίου : Eπανήλθε με τις πωλήσεις των Μινκ η  αυτοπεποίθηση στην αγορά

SagaFurs δημοπρασία Μαρτίου : Eπανήλθε με τις πωλήσεις των Μινκ η  αυτοπεποίθηση στην αγορά

SagaFurs: ΟιπωλήσειςτωνΜινκξεκίνησανμε 100% πωλήσεις και συνεχίστηκαν με υψηλά ποσοστά εκκαθάρισης επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση στην αγορά

ΗδημοπρασίαΜαρτίουτηςSagaFursσυνεχίστηκεμετιςπωλήσειςτωνWhiteκαιτωνPearlμινκκαθώς και μικρότερων ποσοτήτωνδιαφορετικών τύπων Cross. Έναπλήθοςπλέοντων450αγοραστών, ανταγωνίστηκαν για τα 800000 minkπου προσφέρθηκαν κατά την πρώτη ημέρα δημοπράτησης των μινκγουνοδερμάτων. Η Κίνα υπήρξε η πιο κυρίαρχη αγοράστρια χώρα με καλή υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας, Ρωσία και την Νότια Κορέα.

ΟιπωλήσειςξεκίνησανμεκλασικούςτύπουςPearlminkόπουτααρσενικά καιθηλυκά πουλήθηκαν σε ποσοστά σχεδόν 100% και σε αυξημένεςτιμές. ΟιvelvetτύποιτωνPearlαντιμετώπισανπερισσότερηαντίστασηαπότουςπελάτες. ΤααρσενικάκαιθηλυκάWhitesτόσοστουςκλασσικούςόσοκαιστους velvetτύπους πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100% σε ελαφρά αυξημένες τιμές.

ΤοTopLotτωνWhiteθηλυκώναγοράστηκε από τηνSusannaRibakγια λογαριασμό των BellaMamma – KaminskaiaAnnaκαιZavialovaClaudia – από τοSaint-PetersburgAtelier.

Υψηλά ποσοστά πωλήσεων και στα Brownμινκ

Ίδια δραστήρια ατμόσφαιρα και στις πωλήσεις των 1.1 εκατομμυρίων Brown μινκ. Οι τιμές είναι πιο υψηλές από τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών και οι πωλήσεις ανήλθαν στο ποσοστό των 75%.Η προσφορά πωλήθηκε κυρίως στην Κίνα, με έντονο ανταγωνισμό από την Ρωσία, Ευρώπη και όλες τις άλλες αγορές. Η κλασική συλλογή πωλήθηκε σε ποσοστό 100% κάτω από πολύ αυξημένες τιμές, ενώ τα velvet σε μικρότερα μεγέθη αντιμετώπισαν κάποια αντίσταση στις τιμές από την αγορά.

Το MinkTopLot των θηλυκών White πήγε στην Ρωσία

Το ΤopLot των θηλυκών Whiteμινκ πωλήθηκε στην Ρωσική οικογενειακή επιχείρηση BellaMamma από την Αγ. Πετρούπολη μετά από έντονο ανταγωνισμό. Η εταιρία συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη κατασκευή, συνδυάζοντας γούνα και ύφασμα, ενώ για τους πιο απαιτητικούς πελάτες συνδυάζειτην γούνα με δαντέλα και κρύσταλλα Swarowski. Κατασκευάζει ενδύματα για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά.

Σταθερές τιμές για τα μινκ σε μια δύσκολη αγορά

Η προσφορά των 300 000 Black και Mahogany και των 135 000 Palomino πωλήθηκε σε σταθερές τιμές, αλλά για τα αρσενικά Black και Palomino διαλέξαμε να προστατεύσουμε τις τιμές.

Η προσφορά πωλήθηκε κυρίως στην Κίνα με δυνατή υποστήριξη από την Νότια Κορέα, Ρωσία και Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Το Top Lot των θηλυκών Black Velvet mink αγοράστηκε από την DS Furs, Κορέα.

Η πώληση 44.000 Sapphireκαι 600.000 Silverblue Minkπραγματοποιήθηκε σε μια πολύ δραστήρια αίθουσα και οι κύριοι αγοραστές ήταν οι Κινέζοι με καλή υποστήριξη από την Ρωσία, Νότια Κορέα και την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας.

Στο σύνολο τους, αυτά τα δύο είδη πωλήθηκαν σε αυξημένες τιμές σε ποσοστό 75% γεγονός που θα επαναφέρει την επιθυμητή αυτοπεποίθηση στην αγορά.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks