-
Αρχική > Απόψεις > Κατερίνα Σπύρου :Υποψήφια δήμαρχος Καστοριάς

Κατερίνα Σπύρου :Υποψήφια δήμαρχος Καστοριάς

Το όραμά μας ….

Θα μιλήσω σε πληθυντικό αριθμό, εκφράζοντας μια μεγάλη και ιδιαίτερη αξιόλογη ομάδα ανθρώπων, πιστεύοντας ότι αυτό που ονειρευόμαστε εκφράζει κι όλους τους δημότες της Καστοριάς, τους συνδημότες μας, τους συντοπίτες μας, τους συνανθρώπους μας.

Έτσι πάντα θα μιλώ, γιατί αυτή είναι η πρώτη και βασική μας αρχή. Το εμείς πάνω και πέρα από το κάθε εγώ.

Κοινός μας τόπος η Καστοριά.

Κάποιοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δημιουργήσαμε τις οικογένειές μας εδώ, στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Καστοριάς. Άλλοι βρεθήκαμε σε αυτό το σύνορο της Ελλάδας μεγάλοι ή από μικροί, και παραμένουμε εδώ, βλέποντας καθημερινά φίλους και συγγενείς να εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον, ζούμε με την ανησυχία και τη σκέψη του  πώς θα κρατήσουμε τα παιδιά μας σ’ αυτόν τον τόπο.

Η κοινή μας ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο είναι το κίνητρο για τη δημιουργία αυτής της ομάδας με στόχο την αναγέννηση του Δήμου Καστοριάς.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον και να εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητας ζωής για όλους μέσω υπηρεσιών και προγραμμάτων που θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή, τις υγιείς δραστηριότητες, τη συμμετοχή σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Προστατεύοντας το περιβάλλον, φροντίζοντας για την μείωση της σπατάλης ενέργειας και νερού αλλά και για την εκμετάλλευση αυτών, ενθαρρύνοντας και προφυλάσσοντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αναβαθμίζοντας το εύρος των επιλογών για τους επισκέπτες με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού.

Με αδιαπραγμάτευτη αρχή τον προσανατολισμό μας στον άνθρωπο, με ασπίδα τις ηθικές μας αξίες και όπλο τις προσωπικές και συλλογικές μας ικανότητες, δηλώνουμε έτοιμοι και έτοιμες για τον τίμιο αγώνα μας , δίνοντας την υπόσχεση πως όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα τελειώσουμε, μαζί, με το κεφάλι ψηλά.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Σπύρου

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks