-
Αρχική > Αθλητικά > Οι εγγραφές για τους αγώνες Run Greece Καστοριά ξεκίνησαν

Οι εγγραφές για τους αγώνες Run Greece Καστοριά ξεκίνησαν

 

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται είτε online, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας από τις 12 Απριλίου και μετά (τηλ. 24670 23555).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 7 Mαΐου 2019, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Τρίτη 30 Απριλίου εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 8 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 11 Mαΐου 2019 στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.000 δρομείς
Ημιμαραθώνιος: 200 (γεννημένοι/ες το 2001 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 10χλμ: 400 (γεννημένοι/ες το 2003 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 5χλμ: 1600 (γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2007, 2008, 2009)

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η ομαδική εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων, ανεξαρτήτως του αγώνα δρόμου στον οποίο επιλέγει να συμμετάσχει το κάθε μέλος της ομάδας (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ ή Αγώνας Παιδιών).

Για την υποβολή ομαδικής εγγραφής Ενηλίκων πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το παρακάτω αρχείο excel (πατήστε εδώ), στο οποίο και πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα ζητούμενα στοιχεία για κάθε μέλος της ομάδας. Το συμπληρωμένο αρχείο θα πρέπει να αποστέλλεται με email στο info@run-greece.gr.

Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής Μαθητών είτε μέσω Σχολείου είτε Αθλητικού Σωματείου του ΣΕΓΑΣ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το αντίστοιχο αρχείο excel που αφορά σε ομαδική εγγραφή μαθητών (πατήστε εδώ).

Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους ομαδικών εγγραφών ότι για την υποβολή ομαδικής εγγραφής θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το παραπάνω αρχείο (excel) ομαδικής εγγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων και το αποσταλθέν αρχείο ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη.

Κατά την υποβολή ομαδικής εγγραφής, ειναι υποχρεωτική η συμπλήρωση και υποβολή των πεδίων που αφορούν στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνία κάθε συμμετέχοντα – μέλους της ομάδας.ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΙΒΑΝ: GR1901100760000007647082887, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email  στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2111827689, email: info@run-greece.gr).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Σε περίπτωση που υποβάλετε online την αίτηση συμμετοχής σας ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
Αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

 

Top
Enable Notifications OK No thanks