-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Αποκαλύψεις Καρυπίδη για το φυσικό αέριο (βίντεο)

Αποκαλύψεις Καρυπίδη για το φυσικό αέριο (βίντεο)

Αποκαλύψεις Καρυπίδη για ειδικό τιμολόγιο και φυσικό αέριο για Γρεβενά και Καστοριά στη διάρκεια της ομιλία του στην παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του στα Γρεβενά

 

 

Τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανατροπή

 

Τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανατροπή Δημιουργία» για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» στο Διοικητήριο Γρεβενών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Θεόδωρος Καρυπίδης.
Στην θερμή υποδοχή των πολιτών ο Θόδωρος Καρυπίδης χαμογελαστός και με ειλικρίνεια απάντησε ,με λόγο χειμαρρώδη, για όλες τις προσπάθειες και τα έργα τα οποία η παρούσα Περιφερειακή Αρχή πραγματοποίησε στα Γρεβενά και στην Δυτική Μακεδονία.
Αναφέρθηκε στην αρχή της θητείας του , που άμεση προτεραιότητα ήταν η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , η διανομή με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας τροφίμων και βασικών αγαθών προς όλους όσους είχαν ανάγκη (ΤΕΒΑ). Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στους ρημαγμένους από την οικονομική κρίση Αγρότες και Τ.Ο.Ε.Β. , στον εκσυγχρονισμού των αρδευτικών συστημάτων και στην αναβάθμιση τους (αυτοπαραγωγή ηλ. Ρεύματος με net metering) με ταυτόχρονη δέσμευση 2,5 εκ. € για τον σκοπό αυτό.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην σαραντάλεπτη ομιλία του ανέφερε :

  • Προσλαμβάνουμε  260 νέους επιστήμονες με ταυτόχρονη  δέσμευση 10 εκ .€ , για να μην φύγουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν 18μηνη εργασιακή εμπειρία , σε τομείς που ΚΑΙ  οι αγρότες  μας  χρειάζονται, όπως Γεωπόνους, Κτηνιάτρους.  Δεν σταματήσαμε να ενημερώνουμε διεξοδικά τους αγρότες και κτηνοτρόφους για όλες τις νέες  δυνατότητες και παρεμβάσεις που η κεντρική διοίκηση μπορεί να κάνει προς όφελος τους.
  • Θέλουμε ανοιχτή  Περιφέρεια  . Να συνεργαστούμε με τους γείτονες.  Ανοίγει  η τελωνειακή διάβαση στον Λαιμό .  Να μπορούμε να κάνουμε εύκολη την ζωή μας και την καθημερινή εμπορική δραστηριότητα μας καθώς  και τον τουρισμό.
  • Εξοπλίσαμε Νοσοκομεία με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσλάβαμε επικουρικούς ιατρούς. Όλοι και πάντα δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία.
  • Κατασκευάσαμε δρόμους και βγάλαμε από την απομόνωση τα Γρεβενά.
  • Αναλάβαμε πολιτικές ευθύνες  και κάθετες πολιτικές για τα Γρεβενά ,που αντιστοιχούν στην κεντρική πολιτική για να ανακουφίσουμε και να αναπτύξουμε την Περιφέρεια μας. Τόσα χρόνια ο κ . Κασαπιδης  σαν Βουλευτής  και η  κα. Ζεμπιλιαδου σαν στέλεχος σε κόμμα εξουσίας δεν έκαναν τίποτα για αυτά που μας κατηγορούν και απλά «διαπιστώνουν»  Δεν άκουσα πραγματικές προτάσεις ανάπτυξης απλά “δημοσιογραφικές»  διαπιστώσεις .

Στο τέλος της ομιλίας του ο Θόδωρος Καρυπιδης παρουσίασε τους πρώτους 8 (οκτώ) υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους .

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι για την Π.Ε. Γρεβενών ειναι :

Γιώτας Δημήτριος– Αγρότης

Δασκαλόπουλος Αντώνιος– Υπάλληλος Δ.Ο.Υ.

Ζήση Μαλαματή -Νοσηλεύτρια

Καλαμάρας Γεώργιος – Γεωπόνος

Καραπάς Βασίλης – Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΔΕ

Κυριακίδου Χριστίνα – Μουσικός

Λαβός Δημήτριος – Δημόσιος Υπάλληλος

Νούτσος Αθανάσιος – Εκπαιδευτικός

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks