-
Αρχική > kastoria365 > Φαντασμαγορικό το γκαλά της 44η έκθεσης γούνας(φωτογραφίες βίντεο )

Φαντασμαγορικό το γκαλά της 44η έκθεσης γούνας(φωτογραφίες βίντεο )

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι νέες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα τουτου κλειστού γυμναστηρίου την Πέμπτη  πρώτη ημέρα της 44ης έκθεσης, στο ομολογουμένως φαντασμαγορικό γκαλά.

Η ελληνική γουνοποιία κρατά τα σκήπτρα στην παγκόσμια αγορά της γούνας

Έντεκα  οίκοι γουναρικών παρουσίασαν πρωτότυπες και πρωτοποριακές δημιουργίες, ενώ πλήθος κόσμου που παρακολούθησε το FUR FASHION SHOW, έμεινε έκθαμβος από τις πλούσιες συλλογές που κατατάσσονται πλέον στον απαιτητικό χώρο της υψηλής μόδας.,  αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του πολυπληθούς κοινού που παραβρέθηκε  στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η ελληνική γουνοποιία κρατά τα σκήπτρα στην παγκόσμια αγορά της γούνας.

Μια φαντασμαγορική όσο και πρωτότυπη εκδήλωση, όπου δεν είχαμε την κλασσική πασαρέλα, αλλά ένα σκηνικό φύσης που είχε στηθεί στον χώρο του γηπέδου, με το κοινό να κάθεται όχι μόνο στις κερκίδες αλλά και μέσα στο «δάσος», με τα φωτομοντέλα να περπατούν ανάμεσα στους καλεσμένους.

 

Ένα φανταστικό ταξίδι στις πανέμορφες δημιουργίες

Στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας, κυριάρχησε μέσα από τις ποιοτικές και φρέσκες δημιουργίες, ένα νέο στυλ. Θριάμβευσε ένας πυρήνας έμπνευσης και δημιουργίας για την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Η Καστοριανή και Σιατιστινή γουνοποία, ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ, προκάλεσε και συνάμα επαναπροσδιόρισε τις απόψεις των γουνοποιών για τις κλαδικές εκθέσεις.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η απόλυτη σταρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας φέτος πρωταγωνιστεί και κλέβει την παράσταση στις πιο λαμπερές πασαρέλες του κόσμου, όπως και στην πασαρέλα του 44ου γκαλά. Σαν μία αληθινή diva, η γούνα κέρδισε τις εντυπώσεις και το θαυμασμό των παρευρισκομένων. Οι 11 εταιρείες που συμμετείχαν παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες τους, σε ένα πολυτελές περιβάλλον, αντάξιο της εικόνας και της θέσης της Ελληνικής και Διεθνής Γουνοποίας.

Στο μεταξύ, οι επιδείξεις μόδας στην πασαρέλα της έκθεσης, δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις τους εξωτερικού. Οι εταιρείες παρουσίασαν τις νέες τάσεις, αποκαλύπτοντας την ομορφιά της γούνας, μέσα από ένα ταξίδι στον κόσμο από την Καστοριά, ως το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Ντουμπάι, τη Φρανκφούρτη, την Κοπεγχάγη, το Πεκίνο, το Χονγκ Κονγκ και όλες τις διεθνείς αγορές του κλάδου της γούνας!

 

Οι επιχειρήσεις ήταν:
ACTIVE
HERMIA
CASIANI
MANZARI
KONSTANTINOU FURS
EFD PAPADOPOULOS
SARIGIANNI
PF ARTISTI ELENA
PKZ FURS
KIRIAZOS PHILIP
THE CHINCHILL HOUSE

 

 

Δώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks