-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επίσκεψη της Κατερίνας Σπύρου σε Εμπορικό Σύλλογο και Ερυθρό Σταυρό (φωτογραφίες)

Επίσκεψη της Κατερίνας Σπύρου σε Εμπορικό Σύλλογο και Ερυθρό Σταυρό (φωτογραφίες)

Η επικεφαλής  της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κ. Κατερίνα Σπύρου με στελέχη του συνδυασμού της επισκέφτηκαν τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς

και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο κ. Πανταζή , τον Γραμματέα κ. Τσαδήλα και τον Ταμία κο Βαινά. Στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης  αναφέρθηκαν προβλήματα που σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου και την άμεση ανάγκη λύσεων  για την ενδυνάμωση  της αγοράς με σκοπό να ωφεληθεί  η ευρύτερη περιοχή της Δήμου Καστοριάς.

Τον Ερυθρό Σταυρό επισκέφτηκε με στελέχη  του συνδυασμού της, η Υποψήφια Δήμαρχος  της Δημοτικής    Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου, όπου συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο κο  Σίμο Σπύρου τον οποίο συγχάρηκε για την εκλογή του και την Πρόεδρο των Εθελοντών  Σαμαρειτών Διασωστών κα Βελισαρίδου καθώς και στελέχη του διοικητικού τομέα.   Στην προγραμματισμένη συνάντηση  τους αναφέρθηκαν οι  στόχοι   που θα υλοποιηθούν άμεσα  από τον Ερυθρό Σταυρό ,με δράσεις απαραίτητες για το καλό του κοινωνικού συνόλου και  με την Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε η κα Σπύρου  να στηρίζει υλικά και ηθικά  το μεγαλειώδες έργο του εθελοντισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks