-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό το Σαββατοκύριακο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ανδρουλάκης και Κρεμλής

Σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό το Σαββατοκύριακο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ανδρουλάκης και Κρεμλής

Το Σάββατο 11  Μαΐου επισκέπτεται την περιοχή μας ο υποψήφιος  Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Γιάννης Ανδρουλάκης. Ο Γιάννης Ανδρουλάκης είναι  πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.,

κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης. Μαχόμενος δικηγόρος από το 1993, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Κτηματολογίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια παρέχει νομικές υπηρεσίες στο project του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP), που αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο ιδιωτικό έργο σε εξέλιξη στην χώρα.

 

 

 

 

Ενώ την Κυριακή 12 Μαΐου επισκέπτεται την περιοχή μας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής . Ο Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής είναι Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EE) και έχει εξουσιοδοτηθεί να προωθεί θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας. Παράλληλα, είναι πρόεδρος της Σύμβασης Espoo και του Πρωτοκόλλου SEA, ενώ πρόσφατα διορίστηκε μέλος του Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου (ESAC) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD). Στην τελευταία θέση του ως επικεφαλής Διοικητικής Μονάδας, ήταν υπεύθυνος για τη συμμόρφωση και εφαρμογή του Περιβαλλοντικού Κεκτημένου, τη διασφάλιση της ενσωμάτωσης των περιβαλλοντικών απαιτήσεων στο σύνολο των πολιτικών της ΕΕ, την περιβαλλοντική αξιολόγηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων της ΕΕ καθώς και την εφαρμογή των οδηγιών EIA/SEA (ΜΠΕ και ΣΜΠΕ) για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τη Σύμβαση Espoo και το Πρωτόκολλο SEA. Παράλληλα, είχε την ευθύνη για την περιβαλλοντική ενσωμάτωση στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Ενέργειας και Μεταφορών.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν εθιμοτυπικές επισκέψεις και συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ. Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Μαΐου Γιάννης Ανδρουλάκης

10:30   Επίσκεψη στο Άργος Ορεστικό

12:00   Συνάντηση στη ΝΟΔΕ με στελέχη του κόμματος

12:30    Συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καστοριάς

Κυριακή 12 Μαΐου Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής

09.30  Εορτασμός της επετείου της  μάχης του Καστανοφυτου

11:30 Run Greece Καστοριάς

12:30 Συνάντηση στη ΝΟΔΕ με στελέχη του κόμματος

13:00 Συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καστοριάς

Το απόγευμα επίσκεψη στην ανθοκομική έκθεση στην περιοχή Βρύση Φουντουκλή Καστοριά, επίσκεψη στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού.

Ο Πρόεδρος

ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς

Στέργιος Αδάμ     

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks