-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συνέντευξη της Ευαγγελίας Βασιλείου :Υποψηφιας με τον συνδυασμό(Ώρα Για Δουλειά)

Συνέντευξη της Ευαγγελίας Βασιλείου :Υποψηφιας με τον συνδυασμό(Ώρα Για Δουλειά)

Η Ευαγγελία Βασιλείου  σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Ώρα για δουλειά

Το kastoria 365 .gr μίλησε μαζί της και μας παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στους λόγους της συμμετοχής της στiς εκλογές και στις προτεραιότητες της

Ποιο είναι το κίνητρο που σας οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική και δε σας κρύβω πως δεν απάντησα αμέσως στην πρόταση να συμμετέχω στο Συνδυασμό του. Μετά από ώριμη σκέψη δέχτηκα και τον ευχαριστώ θερμά για αυτή την ευκαιρία.

Όσο γνώριζα το κ Κορεντσίδη  με ενέπνεε όλο και περισσότερο να τον ακολουθήσω και να αγωνιστώ μαζί του για το καλό του τόπου. Είναι ένας άνθρωπος πρότυπο για μένα. Με ήθος, αξιοπρέπεια και όρεξη να ακούσει τις ιδέες όλων. Συνάμα, εκεί που πρέπει παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Το ότι ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος έπαιξε και αυτό σπουδαίο ρόλο. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι οι Συνδυασμοί των Δημοτικών εκλογών.

Πέρα από αυτό όμως ήθελα να ασχοληθώ  με τα κοινά γιατί δεν μπορούσα να βλέπω τον τόπο που αγαπώ να πάει από το κακό στο χειρότερο. 

                                                Γιατί με το Συνδυασμό ΩΡΑ ΓΙΑ δουλειά

Ώρα για δουλειά “γιατί αυτά που σκεφτόμουν ότι πρέπει να γίνουν  για τον τόπο μας τα βρήκα σε αυτό το συνδυασμό . Πάνω απ’όλα όμως πιστεύω πως ο δήμαρχος πρέπει να έχει πρόγραμμα και σχεδιασμό και να αγαπάει τον τόπο του .Να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας . Να νοικοκυρέψει τον δήμο και με λίγα λόγια και πολύ δουλειά να δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

                     

                                   Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά

 

Ο τόπος μας για να πάει μπροστά κ Κωτσοπούλου θέλει  έναν  δήμαρχο  να σηκώσει τα μανίκια  και να δουλέψει  με  όρεξη,  πρόγραμμα  και ανιδιοτελή  πρόσφορα για στους πολίτες και την   κοινωνία. Να ηγηθεί  με ενέργεια,  δύναμη ψυχής  και  σωστό προγραμματισμό  για να ,μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα  μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια την ακριτική μας  περιοχή .

Ένας τόπος για να πάει μπροστά πρέπει ο επικεφαλής του να είναι ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Να υπάρχει συνεχείς ανάπτυξη, πρόοδος και ενημέρωση των πολιτών σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Κατά κάποιο τρόπο να μην υπάρχουν ατομικά συμφέροντα. Η δουλειά ενός πολιτικού είναι δύσκολη. Είναι αναγκαίο να αφήσει στο σπίτι το ΄΄ΕΓΩ΄΄ του. Να κυβερνά σύμφωνα με τα θέλω της πλειοψηφίας των Πολιτών και όχι των λίγων ή τα δικά του.

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks