-
Αρχική > Διεθνή > Πήρε 100% σε έκθεση για την ταινία «Fight Club» γράφοντας 19 λέξεις!

Πήρε 100% σε έκθεση για την ταινία «Fight Club» γράφοντας 19 λέξεις!

Στην ζωή, άλλοι λένε λίγα και άλλοι πολλά. Τις περισσότερες φορές, οι πρώτοι καταλήγουν να «λένε» περισσότερα από τους δεύτερους. Ή τουλάχιστον να εννοούν περισσότερα.

Μια μαθήτρια από το Τένεσι, τα είπε όλα μέσα σε 14 λέξεις. Ο δάσκαλος είχε ζητήσει να γράψουν όλοι μια έκθεση για μια αγαπημένη τους ταινία. Η Άλισον Γκάρετ λοιπόν επέλεξε την ταινία του David Fincher, «Fight Club», και έγραψε συνολικά 14 λέξεις, οι οποίες βασίζονταν στους κανόνες του «Fight Club».

«The first rule of fight club is: you do not talk about fight club». Δηλαδή, «Ο πρώτος κανόνας του Fight Club: Ποτέ δεν μιλάς για το Fight Club. Μαζί με τις λέξεις που πρόσθεσε στο τέλος, «That’s it. That’s the essay» («Αυτό ήταν. Αυτή είναι η έκθεση»), έγιναν συνολικά 19.

Ο δάσκαλος, ο οποίος πρέπει να είναι θεούλης, της έβαλε 100%. «Πάλευα για αυτόν τον βαθμό πολύ καιρό. Τελικά, αποφάσισα να βαθμολογήσω με βάση το γέλιο και το πόσο σχετικό ήταν αυτό που έγραψες για να περιγράψεις την συγκεκριμένη ταινία. Αλλά άφησε με να σε προειδοποιήσω: ΜΗΝ το δοκιμάσεις με άλλους καθηγητές. Μπορεί να μην έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ».

Πηγή φωτογραφιών: vidmid.com

Top
Enable Notifications OK No thanks