-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γιάννης Κορεντσίδης: Μια εικόνα ίσον με 1000 λέξεις στην κεντρική του ομιλία( Σειρά φωτογραφιών βίντεο )

Γιάννης Κορεντσίδης: Μια εικόνα ίσον με 1000 λέξεις στην κεντρική του ομιλία( Σειρά φωτογραφιών βίντεο )

«Η μεγάλη προσέλευση και το προμήνυμα νίκης για την Κυριακή»

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας που πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία πριν λίγο  ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς κ Γιάννης Κορεντσίδης

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος, πως μπαίνει  σε αυτή τη διαδικασία γιατί θέλει  πραγματικά, όσο κοινότυπο και να ακούγεται, να στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο του , τον τόπο των παιδιών μας. Για εμάς η Αυτοδιοίκηση δεν θα είναι επάγγελμα. Θα είναι τόπος προσφοράς. Άλλωστε, πόσες φορές δεν έχουμε πει “μα γιατί δε βγαίνουν επιτέλους νέοι άνθρωποι μπροστά”.  Ε να λοιπόν που ήρθε η ώρα… για δουλειά

Ο κ. Κορεντσιδης παρουσιάζοντας τους υποψήφιους μέσω προτζέκτορ τόνισε απόλυτα ικανοποιημένος γιατί εμπλουτίζεται καθημερινά με ανθρώπους ικανούς, ποιοτικούς και δημιουργικούς, απ’ όλους τους κοινωνικούς χώρους, απ’ όλες τις επαγγελματικές τάξεις και απ’ όλες τις ηλικίες. Σε κάθε Συνδυασμό, υπάρχει χώρος για όλους.

Χρειάζεται ο ενθουσιασμός των νέων, αλλά είναι απαραίτητη και η εμπειρία κάποιων αποδεδειγμένα ικανών στελεχών. Θέλουμε να συνδυάσουμε όσο πιο ισορροπημένη τη δοσολογία, επιδιώκοντας να κινητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω και μακριά από κομματικές ταμπέλες. Όλοι χρειάζονται. Κανείς δεν περισσεύει.

 

 

Δείτε την παρουσίαση των υποψηφίων ΕΔΩ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks