-
Αρχική > Ελλάδα > Νίκος Πλιάτσιος : Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Δημιουργία Ξανά

Νίκος Πλιάτσιος : Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Δημιουργία Ξανά

Γεννήθηκε στον Κρόκο Κοζάνης όπου τελείωσε το λύκειο, ενώ σήμερα ζει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας Housecons και συνιδιοκτήτης της εταιρείας ΣΤΡΕΨΙΣ κατασκευαστική.

Είναι μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ από το 2012. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, στο Νομό Κοζάνης και εκλεγμένο μέλος στην Π.Ο. Θεσσαλονίκης την περίοδο 2016-2018.

«Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο μολονότι έχει σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δεν αποφεύγει να κατακρίνει τις αστοχίες της Ε.Ε. και ως προς τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης και ως προς την αντιμετώπιση των σημαντικών σημερινών ευρωπαϊκών προβλημάτων. Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η διοικητική ατολμία, η πολιτική ορθότητα που προτιμάει να εθελοτυφλεί παρά να παίρνει πρωτοβουλίες είναι κατά τη γνώμη μου τα πιο σημαντικά εμπόδια για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Θα αγωνιστώ ώστε η εικόνα της χώρας μας να αλλάξει διεθνώς με βαθιές μεταρρυθμίσεις που θα τσακίσουν τον κρατισμό και θα απελευθερώσουν τις δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας μας», αναφέρει στο μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους ο Νίκος Πλιάτσιος.

Top
Enable Notifications OK No thanks