-
Αρχική > Τοπικά νέα > 4ο Δημοτικό σχολείο Άργος Ορεστικού: Αγάπη, συγκίνηση και χαμόγελα στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς(φωτογραφίες βίντεο )

4ο Δημοτικό σχολείο Άργος Ορεστικού: Αγάπη, συγκίνηση και χαμόγελα στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς(φωτογραφίες βίντεο )

Συγκίνηση και χαμόγελα  περιελάμβανε  η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του 4ου δημοτικού σχολείου Αργος Ορεστικού,

μίας ακόμη σχολικής χρονιάς με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να σκορπούν το χαμόγελό τους ευχόμενοι καλό καλοκαίρι σε όλους.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, οι θεατές παρακολούθησαν τους κόπους και τις προσπάθειες των παιδιών  του  σχολείου, σε μια πολύ όμορφη και άρτια παρουσίαση, γεμάτη με πολύ χορό και τραγούδια αφιερωμένη  στον παλιό  καλό κινηματογράφο .

Αξίζει  να αναφερθεί ότι  συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές  τις ΣΤ  τάξης του  4ου σχολείου  αποχαιρετούσαν τους μαθητές για  προχωρήσουν από την αγκαλιά του δημοτικού σχολείου πους τους έμαθε τα πρώτα γράμματα , στο γυμνάσιο .

Παρών όπως πάντα ο Σύλλογος που πρόσφερε αποχαιρετιστήρια αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, καθώς επίσης και δωράκια σε όλους τους μαθητές!

Ευχόμαστε στα παιδιά της ΣΤ’ τάξης καλοτάξιδη η πορεία τους στο γυμνάσιο που θα ανοίξει την αγκαλιά του τον Σεπτέμβρη. Ευχές σε όλους για ένα ξέγνοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι!  δήλωσε ο διευτυντής του σχολείου Λεωνίδας Οικονομίδης .

 

Θοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks