-
Αρχική > Παραπολιτικά > NΟΔΕ Καστοριάς θέλουν τα δεκ@νίκι@ να κρυφτούν

NΟΔΕ Καστοριάς θέλουν τα δεκ@νίκι@ να κρυφτούν

Σε μια ακόμα, άνευ προηγουμένου και απαράδεκτη ενέργεια προχώρησε η ΝΟΔΕ Καστοριάς με ένα φοβερό τριπλό αρνητικό αντίχτυπο για όλους στην Νέα Δημοκρατία.

Πρώτον και κυριότερο, με το τραγελαφικό αυτό κολάζ που επίσημα εμφάνισε η ΝΟΔΕ Καστοριάς απαξιώνει χωρίς κανένα ίχνος ντροπής τους υπόλοιπους τρεις συνδιεκδικητές της βουλευτικής έδρας, όχι απλά σαν υποψήφιους αλλά και σας ανθρώπους, επιστήμονες και προσωπικότητες.

Κατά δεύτερο αποτυπώνει τις υπόγειες διασυνδέσεις και μυστικές μηχανορραφίες της ΝΟΔΕ με την βουλευτή Καστοριάς, κάτι δηλαδή “που ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι”, και εξηγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την απαξίωση όλων, και ειδικότερα των ψηφοφόρων της παράταξης για την τοπική τους κομματική οργάνωση.

Τέλος, αποκαλύπτεται, ένα μέρος τουλάχιστον, του ρόλου της ΝΟΔΕ και του βρώμικου παρασκηνίου που έλαβε χώρα τόσο στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στην επιλογή ή αποκλεισμό άλλων υποψηφίων, όπου όλα αυτά που ακουγόταν σαν φήμες τελικά φαίνονται να επιβεβαιώνονται από τις κινήσεις της ίδιας της ΝΟΔΕ.

Έτσι λοιπόν στην ΝΟΔΕ και τις σχέσεις προτίμησης με την συγκεκριμένη υποψήφια που κατέλαβε το μισό κάδρο αποδίδεται πλέον οι συμμαχίες με συγκεκριμένους υποψηφίους και εκλεγμένους σε Δήμους και Περιφέρεια αλλά και ο αποκλεισμός συγκεκριμένων βουλευτικών υποψηφίων, ιδιαίτερα αυτών με ποντιακή καταγωγή!

Μετά λοιπόν την απαράδεκτη ενέργεια της ΝΟΔΕ, που στην ουσία ξεμπρόστιασε τον εαυτό της τον ίδιο αποδεικνύοντας πόσο σάπιος και παλαιοκομματικός είναι ο μηχανισμός της έχουμε να παραμένουμε δύο πράγματα: την αντίδραση των υπολοίπων υποψηφίων και φυσικά την αντίδραση των ψηφοφόρων.

Ας πρόσεχαν, και ας δούμε την ποιότητα αυτών που μόνο αξιολογήσεις στους υπόλοιπους ζητάνε συνέχεια να κάνουν, σε τι είδους αυτοκριτική θα προβούν . .

Ο παρατηρητής

 

Top
Enable Notifications OK No thanks