-
Αρχική > Απόψεις > Κατεβαίνουμε βάθρα αντί να ανεβαίνουμε 

Κατεβαίνουμε βάθρα αντί να ανεβαίνουμε 

Ένα ακόμα πλήγμα ήρθε να προστεθεί στο μεγάλο κομπολόι των πληγμάτων που δέχεται εδώ και δεκαετίες η Καστοριά.

Η πορεία της τοπικής -και τόσα πολλά υποσχόμενης- ομάδας μπάσκετ ανακόπτεται και η είσοδός της στην α’ εθνική, από επικείμενη και σχεδόν σίγουρη, μετατρέπεται πλέον σε άπιαστο όνειρο.
Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ναούμ Δίτσιος, ανακοίνωσε χθες την αποχώρηση του από την θέση του πρώτου παράγοντα, αφήνοντας την ομάδα ουσιαστικά ακέφαλη, πράγμα που δεν μπορεί παρά να έχει μεγάλες επιπτώσεις στη σύνθεση, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια και στις αποδόσεις της…
Σε ένα κλίμα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο ο κ. Δίτσιος απέδωσε τα προβλήματα στις κακές υποδομές και στην έλλειψη ενδιαφέροντος από τους τοπικούς θεσμούς.
Αυτονόητο είναι ότι από δω και πέρα δεν μπορεί παρά να σημειωθούν και προβλήματα υποχρηματοδότησης τα οποία θα αναστείλουν σε μεγάλο βαθμό την συνολική λειτουργικότητα της ομάδας.
Οι εναλλακτικές λύσεις που ακούστηκαν, δεν φαίνονται ούτε σοβαρές, ούτε δόκιμες.
Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να διατηρήσει πάνω απ’ όλα τον τοπικό της χαρακτήρα και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Καστοριάς.
Το να παίζει με κοζανίτικες φανέλες, μπορεί μεν να την βάζει στα γήπεδα αλλά δεν πρόκειται να έχει τον παραμικρό αντίκτυπο στην Καστοριά μας!
Ας ελπίσουμε ότι για την πόρτα που κλείνει μια άλλη πόρτα θα σταθεί εφικτό να ανοίξει .
Λεωνίδας Εκιντζόγλου

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks